Έχουν φουντώσει οι φήμες για το λανσάρισμα του νέου Jeep Wrangler, αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Έχουν φουντώσει οι φήμες για το λανσάρισμα του νέου Jeep Wrangler, αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Jeep Wrangler μόνο αυτόματο

3.255 Επισκέψεις στο άρθρο (26/5/2016)

Στο πλαίσιο των μοντέρνων καιρών το μελλοντικό Jeep Wrangler θα λάβει ανανεώσεις που θα το κάνουν εξίσου φιλικό σε μετακινήσεις εντός πόλης, αλλά και σε off-road εξορμήσεις.

Η νέα γενιά του Jeep Wrangler αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στο 2018 και η εταιρεία φημολογείται ότι έχει ξεκινήσει, με έναν καινοτόμο τρόπο, να συλλέγει πληροφορίες από τους πελάτες της, με σκοπό να διαμορφώσει το SUV όπως το θέλει το καταναλωτικό κοινό.
Το feedback το οποίο λέγεται ότι θέλει να λάβει η εταιρεία, αφορά τα μηχανικά σύνολα που θα εξοπλίζουν το μοντέλο και πολύ περισσότερο τον τρόπο μετάδοσης κίνησης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η μάρκα φέρεται να ρωτάει το πελατολόγιο της, για το πώς θα ένιωθαν αν δεν υπήρχαν μηχανικά κιβώτια ταχυτήτων στη γκάμα των επιλογών.
Σε ότι αφορά τους κινητήρες δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου αναφέρουν ότι θα εξοπλίζεται με έναν υπετροφοδοτούμενο κινητήρα 2,0 λίτρων και μια αναβαθμισμένη εκδοχή του Pentastar V6 των 3,0 λτ., οι οποίοι θα συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων.
Ωστόσο, πουθενά δεν αναφέρεται κάποια επιλογή μηχανικού κιβωτίου, οπότε και έχει σχηματιστεί το εύλογο συμπέρασμα ότι ίσως να απουσιάζει εντελώς από τον εξοπλισμό. Το σίγουρο είναι ότι είτε με μηχανικό, είτε με αυτόματο κιβώτιο το Jeep Wrangler δύσκολα θα τα βρει… σκούρα σε off-road διαδρομές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda