Το επονομαζόμενο Fiat 500 Riva είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της ιταλικής μάρκας με την κατασκευάστρια εταιρεία πολυτελών γιότ Riva.

Το επονομαζόμενο Fiat 500 Riva είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της ιταλικής μάρκας με την κατασκευάστρια εταιρεία πολυτελών γιότ Riva.

Νέο Fiat 500 Riva

5.822 Επισκέψεις στο άρθρο (6/6/2016)

Η «οικογένεια» του Fiat 500 ανανεώνεται και θα αποκτήσει ένα μοντέλο περιορισμένης παραγωγής, ως νέο μέλος. Μια πρώτη γεύση παίρνουμε από την εικόνα που το δείχνει καλυμμένο, δίπλα στη θάλασσα. Μάθετε περισσότερα για την άμεση σύνδεση του μοντέλου με τη θάλασσα.

Το επονομαζόμενο Fiat 500 Riva είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της ιταλικής μάρκας, με την κατασκευάστρια εταιρεία πολυτελών γιοτ Riva, και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, θα έχει μοναδικές λειτουργίες με σκοπό να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα «απλά» Fiat 500.
Για να αποταθεί φόρος τιμής στο «αυθεντικό» Fiat 500 του 1957, στο εξωτερικό της ειδικής έκδοσης έχει δοθεί το Evening Blue χρώμα, το οποίο κοσμεί και το εξωτερικό του powerboat ταχύπλοου Aquariva Super, το οποίο με τη σειρά του το έχει πάρει ως δάνειο, από το σκάφος Aquarama και έκανε το ντεμπούτο του την ίδια περίπου χρονική περίοδο με το «αυθεντικό» 500.
Οι δυο εταιρείες, που κρύβονται πίσω από τη νέα ειδική έκδοση του Fiat 500, υπόσχονται «μοναδικές στυλιστικές επιλογές και εκλεκτές λεπτομέρειες», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι νίκελ λεπτομέρειες καθώς και τα ξύλινα τμήματα στο εσωτερικό είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού της ειδικής έκδοσης.
Τέλος, η επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου έχει προγραμματιστεί για τις 4 Ιουλίου, χωρίς να υπάρχουν λεπτομέρειες για τεχνικά χαρακτηριστικά και μηχανικά σύνολα, ωστόσο το μόνο που έχει επιβεβαιωθεί είναι ότι βασίζεται στo Fiat 500 facelift.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto