Η Chevrolet περιγράφει τη νέα έκδοση σαν soft-roader” με εκφραστική σχεδιαστική γραμμή

Η Chevrolet περιγράφει τη νέα έκδοση σαν "soft-roader” με εκφραστική σχεδιαστική γραμμή

Νέα έκδοση του Spark

5.184 Επισκέψεις στο άρθρο (8/6/2016)

Στις Η.Π.Α. αναμένεται να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση του Spark, η οποία θα ξεχωρίζει στιλιστικά από την υπάρχουσα βασική.

Η Chevrolet έχει ετοιμάσει μια νέα έκδοση του Spark για τις Η.Π.Α., αν και επίσημα δεν έχει επιβεβαιωθεί η πληροφορία. Ωστόσο η οργανισμός που εκδίδει πιστοποιήσεις στην πολιτεία της Καλιφόρνια, California Air Resources Board (CARB), δημοσίευσε το έγγραφο της πιστοποίησης του νέου μοντέλου, αποκαλύπτοντας έτσι το μυστικό της αμερικανικής φίρμας. Βέβαια για να μπορέσει να λάβει άδεια σε όλες τις πολιτείες των Η.Π.Α. χρειάζεται ακόμα ένα πιστοποιητικό.
Αυτά που γνωρίζουμε πάντως επίσημα είναι πως η Chevrolet θα λανσάρει στην αγορά της Ινδίας το Beat Activ (Beat ονομάζεται το Spark στην Ινδία). Η φίρμα περιγράφει το Beat Activ σαν “soft-roader” με εκφραστική σχεδιαστική γραμμή, το οποίο ουσιαστικά σημαίνει ότι έχει πλαστική επένδυση στα φτερά και μερικά μοναδικά στιλιστικά στοιχεία που το διαφοροποιεί από το πρότυπο αυτοκίνητο. Σχετικά με το εσωτερικό του, εκεί θα συναντήσουμε μια σειρά από γραφικά και χρωματιστά πάνελ.
Στην πιστοποίηση του CARB, το Spark Activ είναι καταχωρημένο με κινητήρα 1,4 λτ. 4 κυλίνδρων απόδοσης 99 ίππων και 130 Νm ροπής. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto