Αυτές είναι οι τελευταίες εικόνες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και δείχνουν το μελλοντικό Nissan Micra.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτές είναι οι τελευταίες εικόνες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο και δείχνουν το μελλοντικό Nissan Micra.

Scoop: Νέο Nissan Micra

14.818 Επισκέψεις στο άρθρο (10/6/2016)

Το νέο Nissan Micra θα είναι εντελώς διαφορετικό από το τωρινό μοντέλο και όπως δείχνουν και οι συγκεκριμένες, κατασκοπευτικές εικόνες θα μιλάει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας.

Το μελλοντικό Nissan Micra θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο από αυτό που ξέρουμε σήμερα κάτι που αποτυπώνεται έντονα και στις τελευταίες κατασκοπευτικές εικόνες που βρήκαμε στο διαδίκτυο.
Εκτός από την εμφάνισή του όμως, που θα είναι πλήρως ανασχεδιασμένη, θα μεγαλώσει σε διαστάσεις, κάτι που επίσης είναι εμφανές από τις εικόνες, ενώ σύμφωνα με τη Nissan θα είναι ποιοτικότερο και προικισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε εξοπλισμό και κινητήρες.
Μάλιστα ο Paul Wilcox, επικεφαλής της Nissan στην Ευρώπη, δήλωσε πως το νέο Micra «θα είναι άκρως ανταγωνιστικό, μεγαλύτερο και με μεγάλη γκάμα κινητήρων». Όσον αφορά την παραγωγή του, όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν αυτή θα μεταφερθεί από την Ινδία στο εργοστάσιο της Renault, στο Flins της Γαλλίας (τουλάχιστον για τα μοντέλα που αφορούν τις ευρωπαϊκές αγορές). 
Με turbo κινητήρες και πιθανόν… diesel;Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα από επίσημα χείλη, οι πληροφορίες όμως όσον αφορά στην γκάμα των κινητήριων συνόλων του μοντέλου είναι πολύ ενθαρρυντικές καθώς όπως όλα δείχνουν η γκάμα θα είναι πληρέστερη και σύμφωνη με τις προσταγές της εποχής. Αιχμή του δόρατος θα είναι πάλι οι βενζινοκινητήρες, ξεχάστε όμως τον υπάρχων 1,2 λτ. Η Nissan θα επωφεληθεί από την "αδερφή" Renault και το Micra θα λάβει -το πιθανότερο- τον 0,9 TCe των 90 ίππων καθώς και τον 1,2 TCe των 120 ίππων. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να δούμε και την έκπληξη, δηλαδή για πρώτη φορά έναν diesel κινητήρα κάτω από το καπό. Το τελευταίο, ωστόσο, θα κριθεί προς τα τέλη του 2016.
Το πάτωμα του νέου Micra θα χρησιμοποιεί αρκετά στοιχεία από τη νέα μικρή πλατφόρμα των Renault-Nissan, τη CMF-A η οποία θα αποτελέσει και τη βάση στην κανονική της μορφή για το νέο Nissan Juke το οποίο θα είναι έτοιμο στα τέλη του 2017 και θα κατασκευάζεται στο Sunderland της Αγγλίας.

Το πίσω μέρος παραπέμπει στο Pulsar.

Το πίσω μέρος παραπέμπει στο Pulsar.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto