H αποκλειστική «κατασκοπευτική» εικόνα της νέας Porsche Panamera που εξασφαλίσαμε για εσάς.

H αποκλειστική «κατασκοπευτική» εικόνα της νέας Porsche Panamera που εξασφαλίσαμε για εσάς.

Έρχεται η νέα Panamera

3.268 Επισκέψεις στο άρθρο (16/6/2016)

Η επόμενη γενιά της Porsche Panamera μετράει αντίστροφα για την επίσημη παρουσίασή της και η πολυτελής φίρμα teas-άρει με ένα καινούριο video.

Η αποκάλυψη της νέας Panamera θα γίνει στο Βερολίνο, σε ένα ειδικό event λίγο πριν την Έκθεση του Παρισιού, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο. Από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο είναι εμφανές πως ο σχεδιασμός της στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στη νέα 718 Boxster, με παρόμοιο μπροστά προφυλαχτήρα, αλλά και παρόμοιους αεραγωγούς. Παράλληλα από το προηγούμενο βίντεο που έδωσε η Porsche στη δημοσιότητα, το πίσω μέρος δείχνει εναρμονισμένο με το αντίστοιχο των 718 Boxster/Cayman.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η νέα Panamera θα βασιστεί σε εντελώς νέα πλατφόρμα, η οποία θα φιλοξενήσει πάνω της και αρκετά premium μοντέλα του Volkswagen Group. Η νέα πλατφόρμα είναι η MSB (Modular Standard Platform) και αναμένεται να χρησιμοποιηθεί για μεγάλα πισωκίνητα ή τετρακίνητα μοντέλα με την μηχανή τοποθετημένη μπροστά.
Τα υλικά από τα οποία λέγεται ότι θα κατασκευαστεί η Panamera 4S, είναι αλουμίνιο, χάλυβας υψηλής αντοχής και ορισμένα άλλα σύνθετα υλικά, που αναμένεται να την κάνουν έως και 90 κιλά ελαφρύτερη και πιο άκαμπτη από το ήδη υπάρχον μοντέλο. Όσον αφορά στις επιλογές κινητήρα, δεν αναμένουμε μεγάλες αλλαγές, πέραν κάποιων βελτιώσεων στις ιπποδυνάμεις και τις εκπομπές ρύπων/καταναλώσεις. 
Δείτε το νέο teaser:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto