Δείτε την αποκλειστική ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του κατασκόπου μας και ενημερωθείτε για τις τελευταίες πληροφορίες που αφορούν το Mini Countryman.

Δείτε την αποκλειστική ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του κατασκόπου μας και ενημερωθείτε για τις τελευταίες πληροφορίες που αφορούν το Mini Countryman.

Scoop: Mini Countryman

6.801 Επισκέψεις στο άρθρο (26/6/2016)

Εντείνονται οι φήμες που θέλουν τη δεύτερη γενιά του Mini Countryman να βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης και εμείς σας παρουσιάζουμε τις αποκλειστικές πληροφορίες που συγκεντρώσαμε, από τον κατάσκοπό μας.

Αργότερα μέσα στο έτος που διανύουμε αναμένεται το λανσάρισμα της νέας γενιάς του Mini Countryman, που θα αποτελέσει και την δεύτερη γενιά του μεγάλου «μικρού». Όπως το Mini Clubman και η BMW X1 το επερχόμενο μοντέλο θα βασιστεί στην μακρύτερη εκδοχή της UKL πλατφόρμας, η οποία υπενθυμίζουμε ότι χρησιμοποιείται κυρίως σε προσθιοκίνητα μοντέλα.
Σύμφωνα με την αποκλειστική ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα και τις πληροφορίες του κατασκόπου μας το Mini Countryman θα έχει μεγαλύτερες διαστάσεις, με σκοπό να αποκτήσει μεγαλύτερους χώρους στο εσωτερικό, για τους επιβάτες, αλλά και περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους στην καμπίνα και το πορτμπαγκάζ. 
Αναμένεται να είναι μεγαλύτερο από 4.250 χλστ. σε μήκος και τουλάχιστον κατά 10 χλστ. σε πλάτος, από τον προκάτοχό του, ενώ και ο χώρος αποσκευών θα αποτελέσει μια από τις μεγάλες «εκπλήξεις» που θα επιφυλάσσει το Countryman, με χώρο κατά πολύ μεγαλύτερο από τα 450 λτ. του υπάρχοντος μοντέλου.
Σε ότι αφορά την παλέτα των μηχανικών συνόλων που θα εξοπλίζουν το επερχόμενο μοντέλο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το Mini Countryman θα έχει επιλογές μεταξύ τρικύλινδρων και τετρακύλινδρων μοτέρ, βενζίνης και πετρελαίου, με την μετάδοση της κίνησης να γίνεται είτε μέσω ενός μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων έξι σχέσεων, είτε τουSteptronic αυτόματου κιβωτίου οχτώ ταχυτήτων.
Τέλος, το νέο Mini Countryman αναμένεται να λανσαριστεί επίσημα μέχρι το τέλος του 2016 και να πραγματοποιήσει το εμπορικό του ντεμπούτο μέσα στο 2017, χωρίς να υπάρχει προς το παρόν κάποια πληροφορία για το κόστος κτήσης του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center