Αυτή είναι η μία και μοναδική Aston Martin Vantage GT12 Roadster.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτή είναι η μία και μοναδική Aston Martin Vantage GT12 Roadster.

Mοναδική Aston Martin

4.359 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2016)

H Aston Martin έπειτα από προτροπή πελάτη της, κατασκεύασε μία μοναδική Aston Martin, την Vantage GT12 Roadster, η οποία εφοδιάζεται με V12 6,0 λτ. 600 ίππων.

Η Aston Martin Vantage GT12 Roadster είναι το νέο δημιούργημα του τμήματος Q by Aston Martin, το οποίο ειδικεύεται στην εξατομίκευση των αυτοκινήτων της μάρκας. 
Μόνο που αυτή τη φορά δεν μιλάμε ακριβώς για εξατομίκευση αλλά για την παραγωγή μίας μοναδικής Aston Martin. Το αυτοκίνητο παρουσιάστηκε στο Goodwood Festival of Speed και για την κατασκευή του χρειάστηκαν εννέα μήνες. 
Κάτω από το καπό της, η μία και μοναδική Aston Martin έχει έναν V12, 6,0 λτ. ο οποίος αποδίδει 600 ίππους και 625 Nm ροπής. Το συγκεκριμένο μοτέρ συνεργάζεται με έναν 7άρι, αυτόματο κιβώτιο, ενώ η κίνηση μεταδίδεται στους πίσω τροχούς χάρη και στη βοήθεια διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης.
Όπως είναι φυσικό, το βρετανικό supercar διαθέτει μία σειρά από αλλαγές που το καθιστούν μοναδικό και το ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες Vantage Roadster. Συγκεκριμένα, συνοδεύεται από νέους προφυλακτήρες, bodykit από ανθρακονήματα, νέες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών και νέο καπό. Οι αλλαγές συνεχίζονται και στο εσωτερικό με νέες επενδύσεις δέρματος και αλκαντάρας και ανθρακονήματα στην κονσόλα.

Το πίσω μέρος ξεχωρίζει από τον προφυλακτήρα και τις εξατμίσεις.

Το πίσω μέρος ξεχωρίζει από τον προφυλακτήρα και τις εξατμίσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto