Παρουσιάστηκε και επισήμως το νέο Citroen C3 το οποίο θυμίζει έντονα C4 Cactus αλλά και DS3 (στο πίσω μέρος).

Παρουσιάστηκε και επισήμως το νέο Citroen C3 το οποίο θυμίζει έντονα C4 Cactus αλλά και DS3 (στο πίσω μέρος).

Νέο Citroen C3

44.963 Επισκέψεις στο άρθρο (30/6/2016)

Η Citroen παρουσίασε και επισήμως τη νέα γενιά του C3, του μοντέλου που την εκπροσωπεί στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων και όπως φαίνεται και από τις εικόνες έχουμε να κάνουμε με ένα baby C4 Cactus σε εμφάνιση.

Το νέο Citroen C3 είναι το δεύτερο μοντέλο της γαλλικής μάρκας που ενστερνίζεται τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία, όπως αυτή αποτυπώθηκε πρωτίστως στο C4 Cactus. Σχεδιαστική φιλοσοφία η οποία εκφράζεται κυρίως από τα λεπτά φωτιστικά σώματα εμπρός και τα Airbumps στο πλάι. 
Φυσικά δεν περνά απαρατήρητη και η άβαφη επιφάνεια χαμηλά, περιμετρικά του αμαξώματος. Πάντως το πίσω μέρος του αυτοκινήτου θα λέγαμε πως μοιάζει περισσότερο στο DS3. Φυσικά και σε αυτό το μοντέλο της Citroen η δυνατότητα εξατομίκευσης είναι έντονη, καθώς θα υπάρχουν συνολικά 63 πιθανοί χρωματικοί συνδυασμοί στο αμάξωμα.Το νέο C3 βασίζεται στην πλατφόρμα «PF1» της γαλλικής μάρκας, η οποία σχετίζεται άμεσα με το Peugeot 208 αλλά και το C4 Cactus. Σύμφωνα με τους Γάλλους η πλατφόρμα προσφέρει αυξημένη ακαμψία, η οποία με τη σειρά της χαρίζει βελτιωμένη παθητική ασφάλεια αλλά και καλύτερη οδική συμπεριφορά τόσο όσον αφορά τα δυναμικά όσο και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN