Η μοναδική Bentley Continental GT αποτελεί δημιούργημα της Mulliner.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η μοναδική Bentley Continental GT αποτελεί δημιούργημα της Mulliner.

Μοναδική Bentley

5.145 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2016)

Η μοναδική Bentley Continental GT αποτελεί δημιούργημα της Mulliner, η οποία της έδωσε μια εντελώς ξεχωριστή νότα με τα ανθρακονήματα πορτοκαλί χρώματος.

Φαίνεται πως οι άνθρωποι του δημιουργικού τμήματος της Mulliner, που έχει προσαρτηθεί στην βρετανική μάρκα, μπορεί να κάνει τα πάντα και αυτό φαίνεται με το δημιούργημα τους, το οποίο δεν είναι άλλο από την μια και μοναδική Bentley Continental GT, η οποία έχει πορτοκαλί ανθρακονημάτινες λεπτομέρειες σε μεγάλο μέρος του αμαξώματός της.
Για την δημιουργία του εσωτερικού αυτής της ξεχωριστής Continental GT χρησιμοποιήθηκε «Sparkle Carbon», το οποίο σημαίνει αφρώδες ανθακόνημα, και με την πρώτη ματιά παραπέμπει σε αφρώδη οίνο με τις φυσαλίδες να αναδύονται στην επιφάνεια.
Για την κατασκευή αυτού του εντυπωσιακού υλικού, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Mulliner, συνδυάστηκαν τρία υλικά -ανθακονήματα, φύλλα χαλκού και μεταλλικό σύρμα- τα οποία μετά από πολύπλοκες διεργασίες ανέδειξαν την φυσική ανακλαστικότητα και τους χρωματισμούς του χαλκού.
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η one-off Bentley Continental GT των 528 ίππων με 680 Nm ροπής, πωλήθηκε στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης στο οποίο και έκανε το ντεμπούτο της, με την τιμή της να παραμένει επτασφράγιστο μυστικό. Κακόγουστη ή ωραία η Bentley; Πόσα θα δίνατε για να γίνει δική σας;

Έντονη αντίθεση αποτελούν τα πορτοκαλί ανθακονήματα στο λευκό αμάξωμα.

Έντονη αντίθεση αποτελούν τα πορτοκαλί ανθακονήματα στο λευκό αμάξωμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda