Ανασχεδιασμένος είναι ο μπροστινός προφυλαχτήρας του νέου Mini Countryman
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανασχεδιασμένος είναι ο μπροστινός προφυλαχτήρας του νέου Mini Countryman

Πρώτη γεύση από Countryman

4.386 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2016)

Διέρρευσαν κατασκοπευτικές φωτογραφίες του νέου Mini Countryman, το οποίο θα είναι μεγαλύτερο και πιο… Crossover.

Το νέο Mini Countryman αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά το 2017 και σύμφωνα με τις αναφορές στο διεθνή τύπο, η επικρατέστερη ημερομηνία της παρουσίασής του, είναι κατά τη διάρκεια της επερχόμενης έκθεσης του Παρισιού, τον Οκτώβριο.
Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες που υπάρχουν είναι αρκετά περιορισμένες, ωστόσο στο διαδίκτυο διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου βρετανικού crossover. Οι φωτογραφίες μας δίνουν μια πρώτη ιδέα  του εσωτερικού και του εξωτερικού του, αν και όπως βλέπετε το αυτοκίνητο είναι καμουφλαρισμένο.
Αυτά που μπορούμε να διακρίνουμε, είναι πως παρουσιάζει αρκετές ομοιότητες με το υπάρχον μοντέλο, αφού έχουν διατηρηθεί η τραπεζοειδής μάσκα και οι μεγάλοι προβολείς. Ανασχεδιασμένος πάντως είναι ο μπροστινός προφυλαχτήρας. Επιπλέον σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει το αμάξωμα θα είναι κατά 15 εκ. μακρύτερο, φτάνοντας τα 4,25 μ., καθώς και 1 εκ. φαρδύτερο.
Στο εσωτερικό, ο σχεδιασμός αντλεί στοιχεία από το Mini Cooper, ενώ έχει αφαιρεθεί το μεγάλο κεντρικό ταχύμετρο. Στη θέση του έχει τοποθετηθεί ένα συμβατικής σχεδίασης πίσω από το ανασχεδιασμένο τιμόνι. 
 Το επόμενης γενιάς Mini Countryman θα βασίζεται πάνω στην πλατφόρμα UKL και είναι πολύ πιθανό να εφοδιαστεί με τους υπάρχοντες τρικύλινδρους και τετρακύλινδρους turbo κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center