Η Aston Martin V12 Vantage S Spitfire 80 θα κατασκευαστεί σε μόλις 8 μονάδες

Η Aston Martin V12 Vantage S Spitfire 80 θα κατασκευαστεί σε μόλις 8 μονάδες

Aston Martin μαχητικό

3.937 Επισκέψεις στο άρθρο (15/7/2016)

Η Aston Martin Q δημιούργησε limited edition της Vantage με σκοπό να τιμήσει το μαχητικό αεροσκάφος Spitfire.

Το παρακλάδι της Aston Martin που ασχολείται με το customization των μοντέλων της γερμανικής φίρμας, δημιούργησε μια ειδική περιορισμένη έκδοση της Vantage, την V12 Vantage S Spitfire 80, η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις 8 μονάδες, για να γιορτάσει την πρώτη πτήση του Supermarin Spitfire.
Το Supermarin Spitfire υπήρξε ένα από τα πιο διάσημα καταδιωκτικά αεροσκάφη όλων των εποχών, σύμβολο της Βρετανικής αεροπορικής ισχύος και χρησιμοποιήθηκε ευρύτατα από τη RAF και τις συμμαχικές αεροπορίες κατά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και τη δεκαετία του ΄50. 
Η Vantage S Spitfire 80 έρχεται με χρώμα αμαξώματος Duxford Green, το οποίο όνομα προέρχεται από μια βασιλική βάση της βρετανικής πολεμικής αεροπορίας, με μια κίτρινη λεπτή γραμμή κατά μήκος του νεύρου των θυρών, καθώς και ένα κίτρινο πλαίσιο στη μπροστινή μάσκα. Η Aston επίσης συνεργάστηκε με την Duxford για την κατασκευή κάποιων προσαρμοσμένων τμημάτων για το αυτοκίνητο, όπως η απόληξη, ώστε να παραπέμπει στο μαχητικό Spitfire. 
Όσον αφορά στο εσωτερικό, το λόγκο της RAF ενσωματώνεται στο ταμπλό, ενώ επίσης προσκέφαλα είναι κεντημένο ένα μικρό μοτίβο της Spitfire. Τέλος σε όλη την καμπίνα θα συναντήσουμε ακριβό δέρμα Alcantara και Kestrel Tan.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto