Το επετειακό μοντέλο είναι βασισμένο στο Wrangler Sport και εφοδιάζεται με κινητήρα V6 3,6 λτ.

Το επετειακό μοντέλο είναι βασισμένο στο Wrangler Sport και εφοδιάζεται με κινητήρα V6 3,6 λτ.

Jeep Wrangler Στρατηγός

5.123 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2016)

H Jeep κατασκεύασε το επετειακό Wrangler Salute concept για να τιμήσει την 75 επέτειο της φίρμας, αποδεικνύοντας πως μερικές φορές ουκ εν τω πολλώ το ευ.

Το επετειακό μοντέλο είναι βασισμένο στο Wrangler Sport, το οποίο και σημαίνει πως είναι εφοδιασμένο με κινητήρα V6 3,6 λτ., το οποίο μεταδίδει την κίνηση στους τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου 6-τάχυτου κιβωτίου και δε διαθέτει πόρτες και μεσαίες κολώνες. 
Το αποτέλεσμα είναι ένα σπαρτιατικό σύνολο, βαμμένο σε στρατιωτικό λαδί χρώμα, στα πρότυπα του γνήσιου στρατιωτικού οχήματος Willys MB. Ένα σετ από 16άρες ατσάλινες ζάντες, συρταρωτή κουκούλα, μια ρεζέρβα προσαρμοσμένη στο πίσω μέρος, μπροστά και πίσω προφυλακτήρες από ατσάλι, με προσαρμοσμένα άγκιστρα ρυμούλκησης και χαμηλά καθίσματα ολοκληρώνουν την εμφάνιση του Salute concept. Ο επικεφαλής της Jeep, Mike Manley, δήλωσε σχετικά με το Salute concept: «Φτιάξαμε το Jeep Wrangler 75th Salute concept για να γιορτάσουμε την ιστορία της φίρμας και για να αποδείξουμε πως 75 χρόνια μετά, το Wrangler είναι άμεσα αναγνωρίσιμο και άρρηκτα συνδεδεμένο με το αυθεντικό Willys MB» 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

LEASING APRILIOS
4green