Οι αλλαγές στο εμπρός μέρος φροντίζουν ώστε η εικόνα του Mokka Χ να είναι εναρμονισμένη με τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Opel.

Οι αλλαγές στο εμπρός μέρος φροντίζουν ώστε η εικόνα του Mokka Χ να είναι εναρμονισμένη με τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Opel.

Νέο Opel Mokka X

14.085 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2016)

Το Opel Mokka, το μικρό crossover της γερμανικής φίρμας, απέκτησε ένα «Χ» στο όνομα του και εφοδιάστηκε με νέα εμφάνιση, μοντέρνες τεχνολογίες και πιο αποδοτικούς κινητήρες, για να συνεχίσει ακάθεκτα την άκρως επιτυχημένη εμπορική καριέρα του προκατόχου του.

What is new
- Mε δυναμική εμφάνιση και μοντέρνες τεχνολογίες
- Νέος 1,4 turbo κινητήρας με 152 PS
- Και σε 4κίνητες εκδόσεις
- Τέλος του 2016 στην Ελλάδα 
Η Opel έκρινε πως ήρθε η ώρα της αλλαγής, που θα τονώσει το αγοραστικό ενδιαφέρον του μικρού της crossover και έτσι παρουσίασε το Mokka X. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα εκτεταμένο facelift του Mokka, το οποίο έχει να επιδείξει αρκετές σχεδιαστικές αλλαγές, κυρίως στο εμπρός μέρος. Το νέο Mokka X είναι η πρώτη σειρά μοντέλου που λανσάρει το διακριτικό «X» για μελλοντικά SUV και crossover της Opel και το οποίο θα δηλώνει έναν πιο περιπετειώδη και σκληροτράχηλο χαρακτήρα.
Πιο δυναμική εμφάνιση 
Οι αλλαγές στο εμπρός μέρος φροντίζουν ώστε η εικόνα του Mokka Χ να είναι εναρμονισμένη με τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Opel. Συγκεκριμένα παρατηρούμε τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα,τα νέα φώτα και τη νέα μάσκα. Ανάλογες είναι και οι αλλαγές στο πίσω μέρος, όπου συναντάμε ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και φώτα LED σε σχήμα «διπλού φτερού», όπως και τα μπροστινά. Στο προφίλ του αμαξώματος διακρίνονται τα ανάγλυφα, κομψά χαρακτηριστικά του και οι σπορ λεπτομέρειες με τις μυώδεις και αθλητικές γραμμές χαμηλά, που αναδεικνύονται από την κλασική «λεπίδα» της Opel. Τέλος, στη χρωματική παλέτα του Mokka X έχουν προστεθεί νέα χρώματα, όπως τα Amber 
Orange και Absolute Red, αυξάνοντας έτσι τη γοητεία του. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN