Αυτή είναι η πρώτη προωθητική εικόνα του νέου Audi Q5 που θα κάνει ντεμπούτο σε λίγες ημέρες στην έκθεση Παρισιού.

Αυτή είναι η πρώτη προωθητική εικόνα του νέου Audi Q5 που θα κάνει ντεμπούτο σε λίγες ημέρες στην έκθεση Παρισιού.

Νέο Audi Q5 στο Παρίσι

4.356 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2016)

Η Audi επιβεβαιώνει το ντεμπούτο του νέου Q5 στο Παρίσι και μαζί μας δίνει μια πρώτη προωθητική εικόνα και ένα video του νέου της μεσαίου crossover.

Η Audi επιβεβαίωσε και επισήμως αυτό που ήταν γνωστό εδώ και καιρό, πως στις 29 του μηνός που θα ανοίξουν οι πύλες της έκθεσης Παρισιού, θα δούμε το νέο Q5.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Μάλιστα, η γερμανική εταιρεία μας δίνει μια teaser φωτογραφία από τα πίσω LED φωτιστικά σώματα, αλλά και ένα video που αφήνει να εννοηθεί πως το σύστημα infotainment θα υποστηρίζει Apple CarPlay και Android Auto.
 
Αν και η προωθητική φωτογραφία δεν αφήνει πολλά να φανούν, από παλαιότερες πληροφορίες γνωρίζουμε πως το αυτοκίνητο υιοθετεί τη σχεδιαστική γλώσσα των Q7 και A4.
  
Ξέρουμε επίσης πως θα χτιστεί πάνω στην πλατφόρμα MLB Evo και πως αναμένεται να είναι ελαφρύτερο κατά τουλάχιστον 100 κιλά από το τωρινό μοντέλο. Στην παλέτα των κινητήρων περιμένουμε τα 4κύλινδρα σύνολα 2.0 TFSI και 2.0 TDI, αλλά και τα 6κύλινδρα 3.0 TFSI και 3.0 TDI). Θα υπάρξει και plug-in υβριδική έκδοση, αλλά και οι γρήγορες SQ5 TDI και SQ5. Ενδεχομένως να δούμε και το «καυτό» RS Q5 με απόδοση κοντά στους 450 ίππους.
 
Η παραγωγή του νέου Q5 θα ξεκινήσει πριν το τέλος του έτους, στο νέο εργοστάσιο της Audi στο San Jose Chiapa του Μεξικού. Το εμπορικό λανσάρισμα του νέου Audi Q5 θα πραγματοποιηθεί κάποια στιγμή μέσα στο 2017.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda