Αυτό είναι ένα τμήμα από το εμπρός μέρος του νέου Micra.

Αυτό είναι ένα τμήμα από το εμπρός μέρος του νέου Micra.

Το πρόσωπο του νέου Micra

5.509 Επισκέψεις στο άρθρο (23/9/2016)

Αργή και βασανιστική έχει κάνει την αποκάλυψη του νέου Micra η Nissan, καθώς μας δίνει εικόνες με το σταγονόμετρο. Εμείς ενώσαμε τη μία από αυτές και δημιουργήσαμε το εμπρός μέρος του νέου ιαπωνικού μοντέλου.

Η Nissan έδωσε στη δημοσιότητα τις δύο πρώτες προωθητικές (teaser) εικόνες του νέου Micra, το οποίο πρόκειται να κάνει ντεμπούτο σε μία εβδομάδα στο Paris Motor Show.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Έμείς πήραμε τη μία εικόνα εξ αυτών και δημιουργήσαμε το εμπρός μέρος του (τμήμα αυτού) προκειμένου να δούμε μία πιο γενική εικόνα, από το πως θα μοιάζει το νέο ιαπωνικό μοντέλο. 
 
Προεξάρχον χαρακτηριστικό του νέου μικρού της Nissan αναμένεται να είναι η μορφή του, που αντλεί έμπνευση από το φετινό Sway concept. Το Micra, λοιπόν, αφήνει πίσω το «χαριτωμένο» σχήμα, υιοθετώντας ένα πολύ πιο επιθετικό και «αρρενωπό» στιλ.
  
Το νέο Micra θα πατήσει στη νέα πλατφόρμα CMF-B, στην οποία φυσικά θα στηριχθεί και το επόμενο Nissan Juke. Κάτω από το καπό του θα βρουν θέση το 1.2 DIG turbo σύνολο βενζίνης των 110 ίππων, αλλά και ο 1.5 dCi diesel κινητήρας των 115 ίππων. Περισσότερα θα έχουμε σε λίγες ημέρες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center