Tο Kia Rio Cabrio, το δημιούργησε ψηφιακά το στούντιο X-Tomi Design.

Tο Kia Rio Cabrio, το δημιούργησε ψηφιακά το στούντιο X-Tomi Design.

Νέο Kia Rio Cabrio

4.933 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2016)

Η αχαλίνωτη φαντασία των ανεξάρτητων σχεδιαστών έφτασε μέχρι και στη ψηφιακή δημιουργία του νέου Kia Rio Cabrio. Θα θέλατε ένα τέτοιο μοντέλο; Θεωρείτε πως θα είχε λόγο ύπαρξης;

Το νέο Kia Rio θα είναι ένα από τα βασικά εκθέματα του Παρισιού, που ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του. Σχεδόν δεν πρόλαβαν οι Κορεάτες να μας μας παρουσιάσουν τη νέα γενιά του μικρού τους μοντέλου και τα διάφορα ανεξάρτητα σχεδιαστικά στούντιο, έσπευσαν να μας παρουσιάσουν το όραμά τους για μελλοντικές εκδόσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Αρχή έγινε με το Kia Rio GT της ομάδας X-Tomi Design, ενώ τη σκυτάλη πήρε ο Theophilus Chin, παρουσιάζοντάς μας το τρίθυρο Rio. Σήμερα επανερχόμαστε στο ζήτημα, με την τρίτη και πιο τρελή ψηφιακή επεξεργασία πάνω στο νέο Rio. Αφού σας παρουσιάσαμε τις άλλες, οφείλαμε να σας δείξουμε και αυτή. Ακόμα και αν δεν πρόκειται να δούμε ένα σχετικό μοντέλο ποτέ στο δρόμο.
 
Λόγος γίνεται για το Kia Rio Cabrio, όπως το δημιούργησε ψηφιακά το στούντιο X-Tomi Design. Η αγορά των μικρών cabrio, όμως, δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες της, καθώς σήμερα μονάχα τα DS 3 και ΜΙΝΙ έχουν ανοικτές εκδόσεις, επωφελούμενα και από τον premium χαρακτήρα τους. Αν μας ρωτάτε τώρα, αν θα ποντάραμε τα λεφτά μας σε ένα Rio Cabrio, η απάντηση θα ήταν όχι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN