Η Nissan θα ανανεώσει του χρόνου το X-Trail, εισάγοντας στην κορυφή της γκάμας του μια 2λιτρη diesel έκδοση 190 ίππων.

Η Nissan θα ανανεώσει του χρόνου το X-Trail, εισάγοντας στην κορυφή της γκάμας του μια 2λιτρη diesel έκδοση 190 ίππων.

Ανανέωση X-Trail το 2017

5.163 Επισκέψεις στο άρθρο (5/10/2016)

Του χρόνου αναμένεται να παρουσιαστεί το ανανεωμένο Nissan X-Trail, με τα σημαντικά νέα να μην είναι στην εμφάνιση, αλλά στην καινούργια κορυφαία έκδοση των 190 ίππων. Δείτε όλες τις μέχρι στιγμής πληροφορίες…

Μόλις τον περασμένο μήνα παρουσιάστηκε η ανανεωμένη εκδοχή του Nissan Rogue, της αμερικάνικης δηλαδή εκδοχής του X-Trail. Του χρόνου θα είναι η «δική» μας σειρά, με το επταθέσιο SUV μάλιστα να αποκτά και νέα ισχυρότερη έκδοση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Όλα δείχνουν, λοιπόν, πως το ανανεωμένο Nissan X-Trail θα εντάξει στη γκάμα του μια diesel έκδοση 190 ίππων, η οποία θα εφοδιάζεται με τετρακύλινδρο σύνολο 2,0 λίτρων. Με αυτό τον τρόπο, το ιαπωνικό μοντέλο θα μπορέσει να αντιμετωπίσει το δίλιτρο Skoda Kodiaq των 190 ίππων, αλλά και το Hyundai Santa Fe των 197 αλόγων, που διαθέτει diesel μοτέρ 2,2 λίτρων.
 
Η εν λόγω έκδοση θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας του X-Trail, η οποία αποτελείται από την έκδοση βενζίνης των 1,6 λίτρων και των 163 ίππων, αλλά και από την 1.600άρα diesel εκδοχή των 130 αλόγων. Εκτός από την προσθήκη του νέου κινητήρα, το Nissan X-Trail αναμένεται να έχει και ήπιες αισθητικές παρεμβάσεις, αλλά και αναβαθμισμένο εσωτερικό. Οι φήμες θέλουν το μοντέλο να υιοθετεί σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης, αλλά και να αποκτά τη νέα εξοπλιστική έκδοση Premium.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda