Το μεγαλύτερο μεταξόνιο με τους παράλληλα αυξημένους χώρους είναι το στοιχείο που ξεχωρίζει στο Hyundai i30 Wagon

Το μεγαλύτερο μεταξόνιο με τους παράλληλα αυξημένους χώρους είναι το στοιχείο που ξεχωρίζει στο Hyundai i30 Wagon

Hyundai i30 Station Wagon

5.982 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2016)

Η Hyundai σύμφωνα με δημοσιεύματα το 2018 θα λανσάρει και τη station wagon εκδοχή του i30, με τους σχεδιαστές ήδη να μας προϊδεάζουν για το τι να περιμένουμε.

H έκθεση του Παρισιού αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη Hyundai να μας αποκαλύψει το νέο i30, το οποίο αναμένεται να ηγηθεί ολόκληρης της οικογένειας i30. Ήδη εκτός από το πεντάθυρο hatchback, ήδη έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας δημοσιεύματα σχετικά με μια τρίθυρη έκδοση, αλλά και ενός hothatch, ενώ σύμφωνα με φήμες, είναι πολύ πιθανό οι Κορεάτες να λανσάρουν και μια wagon εκδοχή του το 2018.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Πάνω σε αυτό στηρίχθηκαν ανεξάρτητοι σχεδιαστές κμαι δημιούργησαν μια ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία της wagon έκδοσης του i30. Όπως διακρίνουμε το i30 Wagon έχει αυξημένο μεταξόνιο, κάτι που συνεισφέρει και στην αύξηση των εσωτερικών χώρων του οχήματος, καθώς και στην αύξηση του χώρου αποσκευών. Επιπλέον έχει διαφοροποιημένα πίσω φωτιστικά σώματα, καθώς και ανανεωμένο προφυλαχτήρα.

Προφανώς το i30 διατηρήσει όλα τα συστήματα άνεσης και ασφάλειας του i30, με όλες τις πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις τους, ενώ και τα κινητήρια σύνολά του θα είναι δάνειο από το πεντάθυρο hatchback.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center