Το Scirocco GTS έχει μία σειρά από αισθητικές αλλαγές που το διαφοροποιούν από τα απλά μοντέλα.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Scirocco GTS έχει μία σειρά από αισθητικές αλλαγές που το διαφοροποιούν από τα απλά μοντέλα.

Το Scirocco GTS στην Ελλάδα

10.263 Επισκέψεις στο άρθρο (31/10/2016)

Το VW Scirocco GTS έρχεται και στη χώρα μας και μέχρι το τέλος Νοεμβρίου θα είναι έτοιμο προς διάθεση. Δείτε τι νέο φέρνει και με τι μοτέρ εφοδιάζεται.

Το VW Scirocco GTS θα έρθει και στη χώρα μας και θα κάνει καριέρα με  2,0λιτρο μηχανικό σύνολο ισχύος 220 ίππων. Πρόκειται για ένα υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα με άμεσο ψεκασμό ο οποίος χαρίζει 0-100 χλμ./ώρα σε 6,5 δλ. και τελική ταχύτητα 246 χλμ./ώρα (244 χλμ./ώρα με αυτόματο DSG έξι σχέσεων). Όσον αφορά τη μέση κατανάλωσή του, αυτή είναι στα 6,1 λίτρα/100 χλμ. ( 6,4 λίτρα/100 χλμ. με DSG-6).

Οι ζάντες αλουμινίου είναι ανασχεδιασμένες, ειδικά για την περίσταση.

Οι ζάντες αλουμινίου είναι ανασχεδιασμένες, ειδικά για την περίσταση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το Scirocco GTS διαθέτει νέο αεροδυναμικό πακέτο της Volkswagen R, που περιλαμβάνει πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, αεροδυναμικά σπόιλερ, μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος της οροφής και νέο διαχύτη. Τα καλύμματα στους εξωτερικούς καθρέπτες είναι βαμμένα μαύρα και όπως στο θρυλικό Scirocco GTS του 1982 περιλαμβάνονται δύο διακοσμητικές διάφανες ματ λωρίδες με κόκκινες ρίγες που διατρέχουν κατά μήκος το αμάξωμα. Νέας σχεδίασης είναι οι ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, με τις κόκκινες δαγκάνες φρένων να είναι ορατές. Το Scirocco GTS μπορεί να αποκτηθεί σε έξι βαφές αμαξώματος: τις «Deep Black», «Indium Grey», «Urano Grey», «Pure White», «Oryx White» και «Flash Red».
Στο σπορ εσωτερικό του Scirocco GTS τα κυρίαρχα χρώματα φυσικά είναι το μαύρο και το κόκκινο. Η εξατομίκευση περιλαμβάνει:

- Μαύρη εσωτερική επένδυση οροφής.
- Διακοσμητικές λεπτομέρειες σε «Piano Black» στην κεντρική κονσόλα, στο ταμπλό, και τις εσωτερικές λαβές θυρών.
- Λογότυπα GTS στα μαρσπιέ.
- Πεντάλ από ανοξείδωτο χάλυβα.
- Δερμάτινο sport πολυλειτουργικό τιμόνι με κόκκινες ραφές και λογότυπο GTS (επιπλέον χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων στην έκδοση με κιβώτιο DSG)
- Επενδύσεις καθισμάτων από ύφασμα και δέρμα (με λογότυπο GTS στο πάνω μέρος των προσκέφαλων) και κόκκινη ραφή.
- Λαβή μοχλού ταχυτήτων σε σχήμα μπάλας του golf
- Κόκκινες λεπτομέρειες στις ζώνες ασφαλείας, στη λαβή του χειρόφρενου, στον επιλογέα ταχυτήτων, στο κεντρικό υποβραχιόνιο και στα πατάκια.

Η εμπορική διάθεση του νέου Scirocco GTS στην Ελληνική αγορά αναμένεται να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center