Η νέα Alfa Romeo Giulietta Sportwagon θα αποτελέσει την πιο πρακτική και οικογενειακή νέα επιλογή της Giulietta (ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα).

Η νέα Alfa Romeo Giulietta Sportwagon θα αποτελέσει την πιο πρακτική και οικογενειακή νέα επιλογή της Giulietta (ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα).

Πισωκίνητη η επόμενη Alfa Romeo Giulietta

7.821 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2016)

Στην επόμενη, δεύτερη γενιά της νέας Giulietta, η Alfa Romeo μας ετοιμάζει μια αλλαγή, η οποία θα ξυπνήσει μνήμες από το πισωκίνητο παρελθόν της ιστορικής ιταλικής μάρκας.

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

H επόμενη Giulietta που θα έρθει το 2017 θα βασιστεί σε μια μικρότερη εκδοχή της πλατφόρμας της νέας Giulia, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι πισωκίνητη! Με τον τρόπο αυτό η Alfa Romeo από τη μια μειώνει το κόστος εξέλιξης των νέων της μοντέλων, αφού ουσιαστικά χρησιμοποιεί την ίδια πλατφόρμα, ενώ από την άλλη δίνει στην επόμενη Giulietta ένα μοναδικό χαρακτηριστικό στην κατηγορία. Επίσης, η υιοθέτηση της πισωκίνητης πλατφόρμας δίνει την ευκαιρία στη νέα Alfa Romeo Giulietta να αποκτήσει και ένα κορυφαίο μοντέλο super υψηλών επιδόσεων, στα πρότυπα της νέας Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio των 510 ίππων.
 
 
Για πρώτη φορά και σε station

Για την επόμενη γενικά του μικρομεσαίου της μοντέλου, η Alfa Romeo σχεδιάζει να βάλει στην παραγωγή την έκδοση Sportwagon, ώστε να δημιουργήσει την πιο πρακτική και οικογενειακή της έκδοση. Φυσικά, η σχεδίαση του νέου μικρομεσαίου στέισον θα βασιστεί πάνω στη νέα γενιά, διατηρώντας βέβαια στο μέγιστο του δυνατού το ξεχωριστή στυλ του μοντέλου της Alfa Romeo, όπως μας αποκαλύπτει και η φωτογραφία των κατασκόπων μας. Φυσικά, όλα τα τεχνικά και μηχανικά μέρη θα προέλθουν από την 5θυρη Giulietta, μεταξύ των οποίων και οι turbo κινητήρες βενζίνης και diesel. Σε ό,τι αφορά στο χρόνο παραγωγής της, αναμένεται αυτό να συμβεί σχετικά σύντομα, λίγο μετά από την παρουσίαση της hatchback έκδοσης. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto