Κορυφαία απόδοση για το νέο υβριδικό της Toyota
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Κορυφαία απόδοση για το νέο υβριδικό της Toyota

Ρεκόρ απόδοσης από το Prime

4.897 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2016)

Νέο υψηλό ρεκόρ απόδοσης φαίνεται ότι θέτει το νέο Prius Prime της Toyota, στη «μάχη» των υβριδικών, καθώς τα νούμερά του ξεχωρίζουν τόσο στο ένα γέμισμα, όσο και στην κίνηση με ηλεκτρική ενέργεια.

Σημείο αναφοράς για την αγορά, αναμένεται να γίνει το νέο Prius Prime της Toyota, καθώς σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η απόδοσή του είναι μακράν η καλύτερη μεταξύ των ηλεκτρικών οχημάτων και ιδιαίτερα ανταγωνιστική των κορυφαίων υβριδικών.

Το νέο Prius Prime κάνει πάνω από 1.000 χλμ με ένα γέμισμα του ρεζερβουάρ

Το νέο Prius Prime κάνει πάνω από 1.000 χλμ με ένα γέμισμα του ρεζερβουάρ

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την EPA, το νέο υβριδικό της Toyota με plug-in τεχνολογία «επιστρέφει» 133 MPGe επί του συνδυασμένου κύκλου, όταν βρίσκεται σε ηλεκτρική λειτουργία. Συγκριτικά, το επόμενο πιο αποτελεσματικό μοντέλο στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι το i3 της BMW με τα 124 MPGe, ενώ το Volkswagen e-Golf βρίσκεται στα 116 MPGe, το Nissan Leaf στα 114 MPGe και το Tesla Model S 60D στα 104 MPGe.
 
Υπενθυμίζεται ότι το MPGe (=ισοδύναμο του μίλια ανά γαλόνι) καθορίζει το πόσο μακριά ένα ηλεκτρικό όχημα θα μπορούσε θεωρητικά να ταξιδέψει με μία μόνο φόρτιση, εάν ηλεκτρικής ενέργειας των νοικοκυριών είχαν τιμή το ίδιο με ένα μόνο γαλόνι βενζίνης ή diesel.
 
Όσον αφορά το Prius Prime λοιπόν, μπορεί να ταξιδέψει μέχρι και 640 μίλια (ή 1.029 χιλιόμετρα) με ένα μόνο γέμισμα και 25 μίλια (ή 40 χιλιόμετρα) χρησιμοποιώντας μόνο ηλεκτρική ενέργεια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto