Από επίσημα χείλη έρχεται η επιβεβαίωση πως η Toyota θα παρουσιάσει και νέα γενιά του GT86.

Από επίσημα χείλη έρχεται η επιβεβαίωση πως η Toyota θα παρουσιάσει και νέα γενιά του GT86.

Νέο Toyota GT86 το 2019

4.156 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2016)

Το αφεντικό της Toyota Ευρώπης αποκάλυψε πως το GT86 θα αποκτήσει στα σίγουρα και νέα εκδοχή. Δείτε πότε περιμένουμε το νέο sports coupe των Ιαπώνων αλλά και τι χαρακτηριστικά θα έχει.

Η επιστροφή της Toyota στην κατηγορία των sports coupe με το GT86 ήταν επιτυχής και η ιαπωνική φίρμα σχεδιάζει τη νέα γενιά του μοντέλου για το 2018 ή το αργότερο μέχρι το 2019.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ο επικεφαλής της εταιρείας στην Ευρώπη, Karl Schlicht, δήλωσε σχετικά: «Το GT86 θα συνεχίσει. Το αυτοκίνητο εξυπηρετεί έναν σημαντικό σκοπό και πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε.». Ο κος Schlicht συνέχισε λέγοντας: «Αυτή την περίοδο είμαστε στη φάση που πάρθηκε η απόφαση. Στη συνέχεια ένας αρχιμηχανικός θα οριστεί και θα συνεχίσουμε.».
 
Το υπάρχον μοντέλο είναι το προϊόν της σύμπραξης με την Subaru και φέρει κοινό DNA με το BRZ. O κος Schlicht δεν ξεκαθάρισε αν το νέο GT86 θα έχει για αδελφάκι το BRZ.
 
Είπε σχετικά: «Θα είναι με την Subaru; Δεν ξέρω. Αλλά αν θέλουμε να συνεχίσουμε στην ίδια λογική, θα έπρεπε. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να παραμείνουμε με την Subaru.». Ο κινητήρας boxer ήταν το κλειδί για να αποκτήσει το GT86 το χαμηλό κέντρο βάρους που διαμόρφωσε την οδική του συμπεριφορά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda