Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε η πρόταση των ανθρώπων του σχεδιαστικού οίκου X-Tomi Design για το νέο Opel Insignia OPC.

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε η πρόταση των ανθρώπων του σχεδιαστικού οίκου X-Tomi Design για το νέο Opel Insignia OPC.

Scoop: Νέο Opel Insignia OPC

8.428 Επισκέψεις στο άρθρο (30/12/2016)

Την εμφάνισή της έκανε η πρώτη ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του νέου Opel Insignia OPC. Πως σας φαίνεται;

Η άφιξη του νέου Opel Insignia Grand Sport φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη των ανεξάρτητων σχεδιαστών του οίκου X-Tomi Design οι οποίοι άρπαξαν την ευκαιρία και προχώρησαν στην πρόταση της κορυφαίας OPC εκδοχής του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Όσον αφορά την εξωτερική σχεδίαση, οι άνθρωποι της X-Tomi φρόντισαν να προβούν σε αλλαγές στον πρόβολο και περισσότερο τον προφυλακτήρα με την αντικατάσταση της γρίλιας του Insignia Grand Sport, όπως επίσης και την προσθήκη νίκελ λεπτομερειών στους αεραγωγούς.
 

Επιπλέον, στον εμπρόσθιο προφυλακτήρα προστέθηκε σπόιλερ, το οποίο εκτός του ότι χαμηλώνει σε ύψος τον πρόβολο, συνδυάζεται αρμονικά με τα πλαϊνά μαρσπιέ δίνοντας μια πιο «επιθετική» εμφάνιση στο οικογενειακό μοντέλο. Το πάζλ των αισθητικών βελτιώσεων τέλος, έρχεται να ολοκληρωθεί από τις ζάντες μεγαλύτερων διαστάσεων, που συνηθίζεται να κοσμούν τις OPC εκδόσεις των μοντέλων της μάρκας.

Τέλος, πληροφορίες για το τι θα κρύβεται κάτω από το καπό της κορυφαίας έκδοσης του γερμανικού μοντέλου δεν υπάρχουν προς το παρόν, ωστόσο θεωρείται δεδομένη η παρουσία μιας βελτιωμένης έκδοσης του V6 turbo βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 2,8 λτ. με απόδοση που αναμένεται να ξεπεράσει τους 325 ίππους του προκατόχου του. Όσο για την άφιξή του; Δεν αναμένεται πριν τον Μάρτιο του 2017, όπου και θα παρουσιαστεί στη Γενεύη το Insignia Grand Sport.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

LEASING APRILIOS
skoda