Η πρώτη εικόνα της νέας πέμπτης γενιάς του Lexus LS ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αποκαλύπτει κατά βάση τον... εσωτερικό του κόσμο.

Η πρώτη εικόνα της νέας πέμπτης γενιάς του Lexus LS ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αποκαλύπτει κατά βάση τον... εσωτερικό του κόσμο.

Πρώτη γεύση της νέας Lexus LS

3.166 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2016)

Η πρώτη εικόνα της νέας γενιάς του Lexus LS έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο, παράλληλα με την ανακοίνωση του λανσαρίσματός του. Πότε θα το δούμε;

Με την πέμπτη γενιά της Lexus LS να βρίσκεται προ των πυλών, η ιαπωνική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα του μοντέλου, η οποία επικεντρώνεται περισσότερο στον… εσωτερικό του κόσμο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Πέραν αυτού ανακοινώθηκε και το επίσημο λανσάρισμα του μοντέλου στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Ντιτρόιτ, το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του στις 8 Ιανουαρίου του 2017. Η επιλογή της έκθεσης στην οποία και θα γίνει το ντεμπούτο του μοντέλου μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς πριν 28 ολόκληρα χρόνια πραγματοποιήθηκε στο Ντιτρόιτ το λανσάρισμα της πρώτης γενιάς της LS.
 

Η νέα γενιά του μοντέλου θα βασιστεί στην ολοκαίνουργια GA-L πλατφόρμα, όντας μια επιμηκυμένη έκδοση της πλατφόρμας ή οποία χρησιμοποιήθηκε και στο σπορ κουπέ της μάρκας LC 500. Κινητήριος δύναμη του σπορ σεντάν μοντέλου της Lexus αναμένεται να είναι ένα υβριδικό σύνολο με V8 βενζινοκινητήρα, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και κάποια υδρογονοκίνητη έκδοση με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Στο πεδίο της σχεδίασης τέλος, εξ όσων μπορούμε να δούμε στην εικόνα της νέας LS, στο εμπρός μέρος θα δεσπόζει η χαρακτηριστική γρίλια της μάρκας, που στο κέντρο της «φιλοξενεί» το έμβλημα της φίρμας. Σύμφωνα με ισχυρισμούς της εταιρείας η σιλουέτα του μοντέλα θα παραπέμπει σε κουπέ, χωρίς ωστόσο να υπολείπεται ευρυχωρίας και ανέσεων στην καμπίνα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw