Το νέο VW Polo Match σε εξωτερική άποψη...
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο VW Polo Match σε εξωτερική άποψη...

Νέο VW Polo Match

7.656 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2016)

Μια νέα εξοπλιστική έκδοση, η οποία θα αποτελέσει και το «κύκνειο άσμα» της τρέχουσας γενιάς του VW Polo, παρουσιάστηκε στην Μεγάλη Βρετανία.

Είναι γνωστό ότι το 2017 θα παρουσιαστεί ένα ολοκαίνουργιο VW Polo, το οποίο θα είναι μεγαλύτερο και ελαφρύτερο από το απερχόμενο μοντέλο, ενώ θα είναι διαθέσιμο και σε πεντάθυρη έκδοση. Στην δύση του τρέχοντος μοντέλου λοιπόν, η VW παρουσίασε μια νέα έκδοση, με πλούσιο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, που ονομάζεται Polo Match.

...αλλά και σε εσωτερική!

...αλλά και σε εσωτερική!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η έκδοση παρουσιάστηκε για την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για τις υπόλοιπες αγορές της Ευρώπης. Η έκδοση περιλαμβάνει πλούσιο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, όπως για παράδειγμα συστήματα διασύνδεσης με smartphones Apple Carplay, Android Auto και Mirrorlink, αλλά και συμβατότητα με Spotify και Skype.
Ακόμα, το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με την εφαρμογή της VW, Call & Remind, με την οποία ο οδηγός μπορεί να δημιουργήσει λίστες εργασιών όσο το αυτοκίνητο είναι ακίνητο. Παράλληλα, η νέα έκδοση του Polo φέρει σύστημα Cam Connect, το οποίο μπορεί να συνδεθεί με μια GoPro Hero4 και να απεικονίσει την εικόνα λήψης, στην οθόνη του ταμπλό.

Τα «καλούδια» του εξοπλισμού δεν σταματούν εκεί. Το Polo Match φέρει θερμαινόμενους καθρέφτες με ηλεκτρονική αναδίπλωση, εσωτερικό καθρέπτη αυτόματης σκίασης, αυτόματους υαλοκαθαριστήρες, «follow-me» φωτιστικά σώματα, cruise control και αισθητήρες παρκαρίσματος.

Η έκδοση θα φέρει ζάντες ελαφρού κράματος 15 ιντσών και θα γίνει διαθέσιμη σε τρίθυρο και πεντάθυρο αμάξωμα. Στα μηχανικά σύνολα, η έκδοση θα μπορεί να φέρει δύο κινητήρες βενζίνης 1.0 και 1.2 λίτρων ή έναν κινητήρα diesel 1.4 λίτρων turbo. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto