Η VW μας δίνει τις φωτογραφίες του 7θέσιου Tiguan που θα πωλείται στην Κίνα, το οποίο αισθητικά δεν πρόκειται να διαφέρει από την ευρωπαϊκή εκδοχή του. Με μία διαφορά: Εμείς θα το γνωρίσουμε ως Tiguan
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η VW μας δίνει τις φωτογραφίες του 7θέσιου Tiguan που θα πωλείται στην Κίνα, το οποίο αισθητικά δεν πρόκειται να διαφέρει από την ευρωπαϊκή εκδοχή του. Με μία διαφορά: Εμείς θα το γνωρίσουμε ως Tiguan Allspace.

To επταθέσιο Tiguan

5.163 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2016)

Το Μάρτιο θα δούμε στην έκθεση της Γενεύης το επταθέσιο Tiguan Allspace. Σήμερα το γνωρίζουμε στην κινεζική του εκδοχή, η οποία αισθητικά δε διαφέρει από την ευρωπαϊκή.

Μόλις πριν λίγες ημέρες, η VW έδωσε στη δημοσιότητα δύο προωθητικά σκίτσα του επταθέσιου Tiguan, η αμερικάνικη εκδοχή του οποίου θα κάνει ντεμπούτο το Γενάρη στην έκθεση NAIAS του Ντιτρόιτ. Σήμερα η εταιρεία μας δίνει τις φωτογραφίες του 7θέσιου Tiguan που θα πωλείται στην Κίνα, το οποίο αισθητικά δεν πρόκειται να διαφέρει από την ευρωπαϊκή εκδοχή του. Με μία διαφορά: Εμείς θα το γνωρίσουμε ως Tiguan Allspace.

Το ντεμπούτο του ευρωπαϊκού μοντέλου μάλλον θα γίνει το Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης.

Το ντεμπούτο του ευρωπαϊκού μοντέλου μάλλον θα γίνει το Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
To Tiguan Allspace, λοιπόν, θα έχει μακρύτερο μεταξόνιο κατά 11 εκατοστά από το πενταθέσιο μοντέλο, ώστε να χωρέσουν οι τρεις σειρές καθισμάτων. Μεγαλύτερος από τα 615 λίτρα του «κανονικού» Tiguan θα είναι και ο χώρος αποσκευών, ενώ κατά τα φαινόμενα οι δύο επιπλέον θέσεις θα κοστίζουν έξτρα. Το ντεμπούτο του ευρωπαϊκού μοντέλου μάλλον θα γίνει το Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης, ενώ έχει «συλληφθεί» πολλάκις να δοκιμάζεται δίχως καν καμουφλάζ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda