Το Toyota Aygo x-press
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Toyota Aygo x-press

Νέα Toyota Aygo x-press και x-style

8.516 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2016)

Δύο νέες εξοπλιστικές εκδόσεις του μικρού της Toyota, με αλλαγές στο εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό του μοντέλου.

Το Toyota Aygo κάνει την μετάβασή του προς το 2017 με τις δύο νέες εκδόσεις που ανακοίνωσε η Toyota, οι οποίες ονομάζονται x-press και x-style. Πρόκειται για δύο εξοπλιστικές εκδόσεις, με μικρές αλλαγές διαφορετικού ύφους για την καθεμία.

To Toyota Aygo x-style

To Toyota Aygo x-style

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η έκδοση x-press διακρίνεται από τις έντονες κόκκινες λεπτομέρειες στην οροφή, τα πλαϊνα μαρσπιέ, τον εμπρός προφυλακτήρα και τον πίσω διαχύτη. Οι κόκκινες λεπτομέρειες συνδυάζονται με μία από τις 4 αποχρώσεις στις οποίες το μοντέλο είναι διαθέσιμο: λυκό, γκρίζο, μαύρο και ασημί. Στο εσωτερικό της έκδοσης x-press, ο πίνακας οργάνων ταιριάζεται με την εξωτερική εμφάνιση, ενώ ο μαύρος χρωματισμός κυριαρχεί στο ταμπλό.
Όσον αφορά την έκδοση x-style, οι κόκκινες λεπτομέρειες του x-press δίνουν τη θέση τους σε γκρίζες, ενώ στάνταρ εξοπλισμό αποτελούν οι εμπρός προβολείς ομίχλης και η κάμερα οπισθοπορείας. Επιπλέον, η έκδοση εξοπλίζεται με θερμαινόμενους και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους καθρέφτες, φώτα ημέρας LED, τιμόνι επενδεδυμένο με δέρμα και θέση οδηγού ρυθμιζόμενη καθ ύψος.

Και οι δύο εκδόσεις μπορούν να αποκτηθούν με το πακέτο Toyota Safety Sense ως προαιρετικό εξοπλισμό, ενώ θα είναι διαθέσιμες με τον τρικύλινδρο κινητήρα των 1.000 κ.εκ. που αποδίδει 69 ίππους. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center