H 4θυρη Aventador S που δημιούργησε η X-Tomi design. Προσέξτε τις πίσω πόρτες.

H 4θυρη Aventador S που δημιούργησε η X-Tomi design. Προσέξτε τις πίσω πόρτες.

Μια 4θυρη Lamborghini Aventador!

4.251 Επισκέψεις στο άρθρο (22/12/2016)

Ένα render που δημοσιεύθηκε από ανεξάρτητο σχεδιαστή και απεικονίζει το πώς θα μπορούσε να είναι μια Lamborghini Aventador, εάν είχε ακόμα 2 πόρτες!

Το 2008, η Lamborghini είχε εντυπωσιάσει αλλά και είχε προκαλέσει, παρουσιάζοντας την τετράθυρη Estoque. To μοντέλο δεν βγήκε στην παραγωγή, αλλά από ότι φαίνεται, η ιδέα μιας τετράθυρης Lamborghini δεν έσβησε ποτέ στο μυαλό πολλών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η φωτογραφία που βλέπετε είναι δημιουργία του οίκου X-Tomi Design και απεικονίζει μια Lamborghini Aventador S, στην οποία έχουν προστεθεί δύο ακόμα πόρτες. Αν δεν της είδατε με την πρώτη…δεν έχετε άδικο, καθώς το μέγεθός τους είναι μικρό, ενώ εμφανίζονται να είναι σαν τις πίσω πόρτες του Mazda RX-8: Μικρότερες και με άνοιγμα προς τα εμπρός, κάτι που στο εξωτερικό αποκαλούν και "suicide doors". 
Μια δημιουργία σαν και αυτή προτείνει ότι η Aventador θα μπορούσε να αποτελέσει και βάση για ένα Grand Tourer μοντέλο, καθώς η συγκεκριμένη κατηγορία είναι κάτι που απουσιάζει από την γκάμα της ιταλικής εταιρείας.

Κάποιες φωνές του εξωτερικού, μάλιστα, ισχυρίζονται ότι ένα GT σαν και αυτό είναι κάτι, που η Lamborghini χρειάζεται περισσότερο από το νέο Urus, το οποίο θα βγει στην παραγωγή το 2018. Ωστόσο, το πιθανότερο είναι ότι κανένα μοντέλο, σαν την πρόταση των X-Tomi, δεν θα παρουσιαστεί από την Lamborghini, τουλάχιστον για δύο έτη ακόμα. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto