Το S7 των 700 ίππων της M&D Exclusive.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το S7 των 700 ίππων της M&D Exclusive.

Audi S7 με 700 ίππους!

5.287 Επισκέψεις στο άρθρο (29/12/2016)

Μια ακραία πρόταση τροποποίησης ενός Audi S7, το οποίο αποκτά 700 ίππους και εξωτερική εμφάνιση που δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνει επίκεντρο της προσοχής.

Το αυτοκίνητο που βλέπετε στις φωτογραφίες είναι ένα Audi S7, το οποίο έγινε η «μούσα» του Γερμανού βελτιωτή M&D Exclusive Cardesign. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» βελτίωσης του Γερμανού βελτιωτή, το οποίο διαθέτει για A7 και S7 και τους προσδίδει απόδοση καλύτερη και από αυτή του RS7!

Το S7 των 700 ίππων της M&D Exclusive.

Το S7 των 700 ίππων της M&D Exclusive.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


O M&D ξεκίνησε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με βάση ένα S7 του 2013, το οποίο αποδίδει ήδη 420 ίππους από τον υπερτροφοδοτούμενο V8 του. Με ολική ανακατασκευή του κινητήρα, νέα εισαγωγή και turbos, νέες εξατμίσεις και custom πρόγραμμα ελέγχου του κινητήρα, ο βελτιωτής κατάφερε να βγάλει, ούτε λίγο ούτε πολύ, 700 ολόκληρους ίππους από το οκτακύλινδρο μοτέρ.
Ένα τόσο εντυπωσιακό –κάτω από το καπό- αυτοκίνητο είναι επιθυμητό να είναι εντυπωσιακό και στην εξωτερική εμφάνιση. Όπως βλέπετε και εσείς, το αυτοκίνητο αλλάζει άρδην, καθώς εξοπλίζεται με το widebody kit της Prior Design, το οποίο περιλαμβάνει νέο εμπρός προφυλακτήρα, πλαϊνά μαρσπιέ και πίσω προφυλακτήρα με μεγαλύτερο διαχύτη. Επίσης, η M&D τοποθετεί τα πίσω φωτιστικά σώματα του τελευταίου RS7.

Μέρος της μετατροπής είναι φυσικά και ο ειδικός χρωματισμός, τα φιμέ πίσω τζάμια και οι τροχοί των 20 ιντσών. Στο εσωτερικό, οι αλλαγές είναι μικρότερες, με το τιμόνι του RS7 και ένα αναβαθμισμένο infotainment σύστημα με τηλεόραση να κοσμούν το μοντέλο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
OPEL