Η πιθανή μορφή του νέου Jeep Wrangler.

Η πιθανή μορφή του νέου Jeep Wrangler.

Νέα γενιά Jeep Wrangler: Παραγωγή τον Νοέμβριο

7.664 Επισκέψεις στο άρθρο (2/1/2017)

Στο τέλος της χρονιάς θα ξεκινήσει η παραγωγή του νέου Jeep Wrangler, εν αναμονή της επικείμενης παρουσίασής του μέσα στο έτος.

Περισσότερα στοιχεία έκαναν την εμφάνισή τους σχετικά με το αναμενόμενο νέο Jeep Wrangler. Πιο συγκεκριμένα, αποκαλύφθηκαν αρκετά στοιχεία σχετικά με την έναρξη της παραγωγής του, αλλά και την πιθανή χρονική στιγμή παρουσίασης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η εταιρεία φαίνεται να έχει επιβεβαιώσει στα ξένα μέσα ότι η παραγωγή του νέου Wrangler θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο, ενώ «πολύ νωρίτερα θα έχει αρχίσει η προ-παραγωγή».
 
Για τις ανάγκες κατασκευής του νέου μοντέλου, η Jeep θα χρειαστεί να κλείσει το εργοστάσιό της στο Toledo του Ohio, προκειμένου να το εξοπλίσει με νέα εργαλεία και μηχανήματα, χωρίς όμως να σταματήσει η παραγωγή και η διάθεση των άλλων μοντέλων της εταιρείας, τα οποία θα συνεχίσουν να κατασκευάζονται σε άλλες μονάδες.

Μετά την έναρξη παραγωγής του νέου Wrangler, θα ακολουθήσει η διακοπή αυτής του JL, του υπάρχοντος μοντέλου, τον Μάρτιο του 2018. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανόν, για περίπου 8 μήνες, τα δύο μοντέλα να συνυπάρξουν στην αγορά.

Ακόμη δεν αποκαλύπτεται τίποτα για κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία ντεμπούτου του μοντέλου, με τις περισσότερες πληροφορίες να συγκλίνουν στο δεύτερο μισό της χρονιάς.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto