Eμφανώς ανανεωμένο μπροστά, λιγότερο πίσω.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Eμφανώς ανανεωμένο μπροστά, λιγότερο πίσω.

Μακιγιάρισμα για το Korando

5.443 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2017)

Το best seller της Ssangyong αλλάζει δίχως να «βουλιάζει». Ο ανταγωνισμός, όμως, δεν επιτρέπει τον παραμικρό εφησυχασμό.

Η κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία είναι γνωστή για τα Hyundai, πρωτίστως, και τα Κia σε δεύτερο πλάνο. Διόλου τυχαία, καθώς οι δυο εταιρίες συνιστούν τον μεγαλύτερο όμιλο στον κλάδο της χώρας και βρίσκονται στην 6η θέση παγκοσμίως από πλευράς πωλήσεων. Υπάρχει, όμως, και η Ssangyong.

"Super Vision" αποκαλεί η Ssangyong τον νέο πίνακα οργάνων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


O μικρός κατασκευαστής έγινε γνωστός στη χώρα μας, όταν το γοτθικό Musso και το πρώτο Korando άρχισαν να κυκλοφορούν με το σηματάκι «powered by Mercedes-Benz» στα φτερά και την πίσω πόρτα. Από τότε έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι και το πρόσφατο Tivoli αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη στην κατηγορία των crossovers.
 
To Korando έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα εδώ, πίσω στην Κορέα όμως είναι το πιο καλοπουλημένο SUV της κατηγορίας. Λογικό να θέλει να συνεχιστεί η επιτυχία, για αυτό και η Ssangyong παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση. Ο εμπρός προφυλακτήρας, η μάσκα, η γρίλια, οι προβολείς και το καπό έχουν διαφοροποιηθεί, σε αντίθεση με το πίσω μέρος που παραμένει σχεδόν ίδιο.

Περνώντας στο εσωτερικό, συναντάμε νέο τιμόνι και πίνακα οργάνων (με την  ονομασία “Super Vision”), οθόνη TFT 7.7 ιντσών και προαιρετικά ηχοσύστημα της Ηarman Audio.

To νέο μοντέλο αναμένεται να πατήσει ευρωπαϊκό έδαφος στο τέλος του έτους.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center