Το επερχόμενο Opel Grandland X θα αποτελέσει το διάδοχο του Antara.

Το επερχόμενο Opel Grandland X θα αποτελέσει το διάδοχο του Antara.

Νέο Opel Grandland X

8.950 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2017)

Τα X-files της Opel μόλις ξεκίνησαν! Όχι ένα αλλά δύο ακόμα μοντέλα με crossover χαρακτήρα θα παρουσιάσει η Opel το επόμενο διάστημα. Το νέο Opel Crossland X θα το δούμε αργότερα μέσα στη μέρα, ενώ αποκλειστικές πληροφορίες συλλέξαμε και σας παρουσιάζουμε για το επερχόμενο Grandland X.

What`s new - Grandland X

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

- Πάνω στο Insignia
- Δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις
- Παρουσίαση το 2018 
 
Η Opel ακολουθεί πιστά το χρονοδιάγραμμα του πλάνου της, με 7 νέα μοντέλα να έρχονται μέχρι το 2020. Από εκείνα ξεχωρίσαμε την πρόταση στα μεγάλα SUV, που θα αποτελέσει τον διάδοχο του Antara, με ονομασία Grandland X. Aς το δούμε όμως πιο αναλυτικά.

Νέο Opel Grandland X
Την γκάμα των crossover της Opel θα πλαισιώσει ο αντικαταστάτης του Antara, με το αυτοκίνητο να τοποθετείται έτσι πάνω από το Mokka X. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πιθανή ονομασία για το μεγάλο της SUV θα είναι το Grandland X. To μεγάλο αυτό crossover θα βασιστεί στο Chevrolet Equinox και στην νέα πλατφόρμα Εpsilon II της GM, με το μήκος του να αναμένεται κοντά στα 4,8 μέτρα. Σχεδιαστικά, το μεγάλο SUV/Crossover της Opel θα δανειστεί αρκετά σχεδιαστικά στοιχεία από το νέο Insignia με το σύνολο να χαρακτηρίζεται ελκυστικό με δυναμική εμφάνιση και επιβλητικό μέσω των διαστάσεών του. 
 
¶νετο και ποιοτικό στο εσωτερικό του
Αντίστοιχα και στο εσωτερικό του το νέο μεγάλο SUV της Opel, αναμένεται να προσφέρει μεγάλους χώρους και αυξημένα επίπεδα άνεσης για τους επιβάτες του, ενώ η ποιότητα κατασκευής αναμένεται κορυφαία. Σύμφωνα πάντως με τις πρώτες πληροφορίες, παρά τον μεγάλο όγκο του δεν αναμένεται να διαθέτει και 7θέσια έκδοση αντίθετα με το μοντέλο που αντικαθιστά. Φυσικά ως ναυαρχίδα των crossover η νέα αυτή πρόταση της Opel θα διαθέτει όλα τα σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα της εταιρείας που έχουμε δει μέχρι σήμερα με προεξάρχον το σύστημα OnStar. 
 
Δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις με ισχυρούς κινητήρες turbo
Oι βασικές εκδόσεις του νέου μεγάλου SUV της Opel θα διαθέτουν κίνηση μόνο στους εμπρός τροχούς, ενώ στις ισχυρότερες θα υπάρχει σύστημα τετρακίνησης. Σχεδόν σίγουρη θεωρείται η προσθήκη του bi turbo diesel κινητήρα χωρητικότητας 1,6 λίτρων με απόδοση 160 ίππων ισχύος, όπως επίσης και ενός μικρότερου κυβισμού turbo βενζινοκινητήρα, με μεγάλη πιθανότητα να δούμε κάτω από το καπό του τον ολοκαίνουργιο 1.500άρη των 165 ίππων. Δεδομένη τέλος, θεωρείται και η προσθήκη του 1.600άρη turbo diesel απόδοσης 136 ίππων, ενώ όλοι οι κινητήρες θα συνδυάζονται είτε με το 6τάχυτο μηχανικό είτε με 8τάχυτο αυτόματος σειριακό κιβώτιο. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

OPEL NEA MONTELA
test center