Νέο Ford Focus Wagon

Νέο Ford Focus Wagon

3.931 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2017)

Η νέα γενιά του Ford Focus ετοιμάζεται και παίρνουμε μια καλή ιδέα του τελικού προϊόντος στο οικογενειακό «πακέτο».

Με όλο τον ανταγωνισμό να έχει ανανεωθεί ή/και αντικατασταθεί, το Focus αρχίζει να δείχνει τα χρόνια που κουβαλά στην πλάτη του. Φυσικά η Ford δεν μένει θεατής των εξελίξεων και ήδη ετοιμάζει τον αντικαταστάτη του μικρομεσαίου best seller της. Τα μουλάρια δοκιμών έχουν διασκορπιστεί στην υφήλιο, αλλά οι spy pics δεν δείχνουν τίποτα παραπάνω από μια γενική εικόνα και τόνους καμουφλάζ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στο αποκλειστικό και HD ψηφιακά επεξεργασμένο rendering που παρουσιάζουμε, μπορείτε να δείτε σε μεγάλο ποσοστό το πώς θα είναι το νέο Focus, συγκεκριμένα στην station wagon έκδοση. Οι δυναμικές γραμμές διατηρούνται , με το εμπρός μέρος να θυμίζει μια πιο αιχμηρή εκδοχή του Μondeo. H χρωμιωμένη μάσκα α-λα Aston Martin είναι και εδώ παρούσα, ενώ ο προφυλακτήρας φέρει έντονα χαρακτηριστικά από τις εκδόσεις ST.
 
Kάτω από το περιτύλιγμα, οι Ecoboost κινητήρες θα συνεχίσουν να αποτελούν την αιχμή του δόρατος στον εμπορικό στίβο. Ο 1.0 Ecoboost θα είναι η βασική επιλογή με 125 ίππους, με τον 1.5 των 150 να συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων.

Οι περισσότερες αλλαγές θα σημειωθούν στο εσωτερικό, το οποίο έχει κατηγορηθεί ουκ ολίγες φορές για την πολυπλοκότητα και το «φορτωμένο» στυλ του. Η κεντρική κονσόλα θα «καθαρίσει» από τα περισσότερα κουμπάκια, ακολουθώντας το παράδειγμα του νέου Fiesta που έπασχε από την ίδια «ασθένεια». Τα υλικά θα αναβαθμιστούν, με πηγές μέσα από την εταιρία να υποστηρίζουν πως στις κορυφαίες εκδόσεις θα χρησιμοποιούνται πλαστικά επιπέδου Vignale στο μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό και της ταπετσαρίας.

Το νέο μοντέλο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στην έκθεση της Γενεύης το 2018, με τις πωλήσεις να ξεκινούν αμέσως μετά.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN