Η φωτογραφία που απεικονίζει την ανανεωμένη Mercedes-Maybach S-Class σε δοκιμές.

Η φωτογραφία που απεικονίζει την ανανεωμένη Mercedes-Maybach S-Class σε δοκιμές.

Φωτό χωρίς καμουφλάζ!

3.405 Επισκέψεις στο άρθρο (12/1/2017)

Εντοπίστηκε από κατασκόπους η ανανεωμένη Mercedes –Maybach S-Class, να δοκιμάζεται στο δρόμο χωρίς καμουφλάζ!

Οι κατάσκοποι του εξωτερικού σήμερα ήταν αρκετά απασχολημένοι, καθώς κατάφεραν εκτός από την Mercedes-AMG C43, να εντοπίσουν και μια ανανεωμένη Mercedes-Maybach S-Class σε δοκιμές στο δρόμο, χωρίς καμουφλάζ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το μοντέλο έχει ήδη απαθανατιστεί μέσα στην εβδομάδα, φέροντας όμως καλυμμένα κάποια τμήματά του, ωστόσο τώρα εμφανίζεται σε όλο του το μεγαλείο. Διακρίνεται ότι τα εμπρός φωτιστικά σώματα του αυτοκινήτου θα είναι τύπου Multibeam LED, ενώ πιθανότατα θα αλλάξει και η εμφάνιση των πίσω φώτων.

Σχετικά με τις αλλαγές στο εσωτερικό, μάλλον θα είναι περιορισμένης έκτασης, με μια μεγαλύτερη παλέτα επιλογών τροποποίησης της καμπίνας, ενώ λέγεται ότι ο πίνακας οργάνων και η κεντρική οθόνη infotainment θα καλύπτονται από ένα κομμάτι γυαλιού, δίνοντας την εμφάνιση μιας ενιαίας μονάδας.

Πληροφορίες που υπάρχουν μιλούν ακόμη, για μια αλλαγή στα μηχανικά σύνολα και συγκεκριμένα, ο V8 4.7 των 449 ίππων να αντικαθίσταται από μια μονάδα 4.0 λίτρων που έχει αναπτυχθεί από την Affalterbach. Ίδιος θα παραμείνει κατά τα φαινόμενα ο V12 κινητήρας των 523 ίππων, της S600.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
NISSAN