Τα νέα μέλη της γενιάς i30.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα νέα μέλη της γενιάς i30.

Νέα μέλη στην οικογένεια Hyundai i30

4.303 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2017)

Διέρρευσε με «τιτίβισμα» από την Hyundai η έλευση και τέταρτου μέλους στην γενιά των i30.

Η Hyundai επιβεβαίωσε επίσημα την άφιξη ενός τέταρτου μέλους στην οικογένεια i30. Με ένα σύντομο tweet η Hyundai Europe μοιράστηκε με το κοινό μια φωτογραφία, μέρος παρουσίασης, όπου αποκαλύπτονται και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας i30 με το τελευταίο να κάνει την εμφάνισή του το 2018.

Παρουσίαση i30.

Παρουσίαση i30.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Έτσι λοιπόν μετά το 5πορτο hatch που κυκλοφορεί, το Wagon και το i30N που θα κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στο 2017, το νεότερο μέλος της γενιάς i30 θα είναι ένα fastback που θα λανσαριστεί μέσα στο 2018.
 
Στην ουσία, μιλάμε για τη δεύτερη επιβεβαίωση σχετικά με αυτό το θέμα από το Νοτιοκορεάτικο κολοσσό, αφού ήδη από το Σεπτέμβριο του περασμένου έτους η Hyundai είχε δώσει στοιχεία για μελλοντική στιλιστική προσθήκη στην παράταξη των i30 με ένα fastback που θα «έφερνε» σε BMW 4 Series Gran Coupe και στο Audi A5 Sportback.

Δεν υπάρχουν άλλα επίσημα στοιχεία μέχρι τώρα, αλλά πιστεύουμε ότι το όχημα θα είναι λίγο πιο πολυτελές και λίγο ακριβότερο από το κανονικό πεντάθυρο i30. 

Όσον αφορά τα άλλα δύο νέα μοντέλα της σειράς i30, το tweet μας μαρτυρά ότι η έκδοση Wagon θα κάνει την εμφάνισή της στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης ενώ το i30 N θα παρουσιαστεί στο κοινό στο δεύτερο μισό του 2017, πιθανότατα στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda