Περισσότερα στοιχεία για το επερχόμενο νέο SEAT Leon CUPRA.

Περισσότερα στοιχεία για το επερχόμενο νέο SEAT Leon CUPRA.

Νέες πληροφορίες για το Leon CUPRA

5.247 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2017)

Δημοσιεύθηκαν περισσότερα στοιχεία για το επόμενο SEAT Leon CUPRA, τα οποία πιο συγκεκριμένα αναφέρονται στο σύστημα μετάδοσης και στο επίπεδο εξοπλισμού του.

Πριν λίγο καιρό, είχαμε δει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο, νέο SEAT Leon CUPRA Ένα από τα πιο επιτυχημένα hot hatches στην αγορά, το μοντέλο της Seat θα έχει ισχύ που θα αγγίζει τους 300 ίππους, στην επόμενη έκδοσή του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Τώρα, περισσότερες πληροφορίες κάνουν την εμφάνισή τους για το μοντέλο, οι οποίες αρχικά επιβεβαιώνουν την ισχύ του στους 300 ίππους, ενώ ανακοινώνεται και η ροπή του στα 380 Nm.

Το νέο Leon CUPRA θα προσφέρεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, είτε με DSG και θα διατεθεί σε 3 τύπους αμαξώματος: το 3θυρο SC, το 5θυρο και την estate έκδοση ST. Στην τελευταία αυτή έκδοση, το κιβώτιο DSG θα συνδυάζεται με αυτόματο σύστημα τετρακίνησης με Haldex, το οποίο θα μπορεί να στείλει ακόμη και το 100% της ροπής σε έναν μόνο τροχό.

Δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμη δεδομένα για τις επιδόσεις του νέου μοντέλου, ωστόσο έχει ανακοινωθεί ότι η τελική του ταχύτητα θα περιορίζεται και πάλι στα 250 χμ/ώρα, ενώ οι εκπομπές CO2 θα κυμαίνονται από 153 μέχρι 164 γρ./χλμ., ανάλογα με την έκδοση. Ακόμη, το μοντέλο αναμένεται να έχει ηλεκτρονικό εμπρός διαφορικό, LED φωτιστικά, σύστημα προστασίας πεζών αλλά και σύστημα υποβοήθησης μποτιλιαρίσματος στα μοντέλα με DSG.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto