Θα κινηθεί στα πολύ επιτυχημένα crossover μονοπάτια και η Citroen, με τον διάδοχο του C3 Picasso;

Θα κινηθεί στα πολύ επιτυχημένα crossover μονοπάτια και η Citroen, με τον διάδοχο του C3 Picasso;

Citroen: Crossover διάδοχος του C3 Picasso;

4.300 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2017)

Με ανακοινώσεις της η Citroen αφήνει να εννοηθεί ότι το C3 Picasso πιθανότατα θα αντικατασταθεί από ένα Crossover μοντέλο, το οποίο θα παρουσιαστεί στην Γενεύη.

Πηγές από το εξωτερικό αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανόν, η Citroen να παρουσιάσει έναν crossover «διάδοχο» για το C3 Picasso, στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης. Εκπρόσωποι της εταιρείας έχουν κάνει ήδη λόγο για δύο νέα concept που θα εμφανιστούν στην Ελβετία, από τα οποία το ένα θα είναι «αυτοκίνητο όγκου» και το άλλο ένα βαν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Μάλιστα, μιλώνας στην ιστοσελίδα Automotive News Europe, η διευθύνουσα σύμβουλος της Citroen Linda Jackson δήλωσε τα εξής: «Θα παρουσιάσουμε ένα νέο μοντέλο όγκου φέτος, το οποίο θα αντικαταστήσει το C3 Picasso», χωρίς να αποκαλύψει άλλες λεπτομέρειες.

Ωστόσο, πολλές πληροφορίες κυκλοφορούν γύρω από το μοντέλο. Αυτές θέλουν τον αντικαταστάτη του C3 Picasso να είναι ένα crossover αυτοκίνητο, προκειμένου η εταιρεία να αποκτήσει μερίδιο σε αυτή την πολύ επιτυχημένη, τον τελευταίο καιρό, κατηγορία. Το μοντέλο κατά πάσα πιθανότητα ια έχει δανειστεί εμφανισιακά στοιχεία από τα C3 και C4 Cactus και θα μοιράζεται την πλατφόρμα του Opel Crossland X, το οποίο αντικαθιστά το Meriva.

Το νέο crossover, μετά την αναμενόμενη παρουσίασή του τον Μάρτιο, στην Γενεύη, λέγεται ότι θα αποκαλυφθεί και ως μοντέλο παραγωγής στην Φρανκφούρτη, τον Σεπτέμβριο και θα ξεκινήσει να διατίθεται στο τελευταίο τέταρτο του έτους.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center