H επίμαχη φωτογραφία της μάσκας του νέου Jeep Wrangler

H "επίμαχη" φωτογραφία της μάσκας του νέου Jeep Wrangler

Jeep Wrangler 2018: Είναι αυτή η μάσκα του;

4.425 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2017)

Μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο Internet φαίνετια να συνδέεται άμεσα με το νέο Jeep Wrangler που είναι στα σκαριά για το 2018, απεικονίζοντας την μάσκα του.

Είναι γνωστό ότι το 2018, η Jeep θα παρουσιάσει το νέο Wrangler, το οποίο μάλιστα έχει εντοπιστεί και σε spy pics να δοκιμάζεται. Οι φωντογραφίες αποκάλυπταν ότι και το νέο μοντέλο θα φέρει την χαρακτηριστική μάσκα που το έχει χαρακτηρίσει διαχρονικά και μια νέα εικόνα που δημοσιεύεται, φαίνεται να την απεικονίζει σε εμφάνιση έξω από το όχημα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η φωτογραφία έρχεται από τα JL Wrangler Forums και από έναν χρήστη, ο οποίος ισχυρίζεται ότι την εντόπισε στον χώρο εργασίας του –ένα εργαστήριο κατασκευής μεταλλικών τμημάτων από φύλλα μετάλλου.

Η γρίλια φαίνεται να συμφωνεί με την γενική μορφή αυτής του Wrangler αλλά και με τις τελευταίες κατασκοπευτικές εικόνες, ενώ μάλιστα γίνεται σαφές ότι τα φλας θα φύγουν από την επιφάνεια της μάσκας και πιθανόν θα φιλοξενούνται στα φτερά. Φαίνεται επίσης ότι το λογότυπο της Jeep επίσης «αποχωρεί» από την μάσκα και θα φιλοξενείται στο καπό.

Περιμένουμε φυσικά και περισσότερα, ενώ δεν είναι καθόλου απίθανο η μάσκα να είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, σε συμφωνία με πολλά ακόμη τμήματα του νέου Wrangler.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center