Αποκλειστικό σχέδιο της Mercedes E-Class Cabriolet που σας εξασφαλίσαμε. Διακρίνεται η κομψή και επιβλητική γραμμή του μοντέλου, στα απαραίτητα πολυτελή standards.

Αποκλειστικό σχέδιο της Mercedes E-Class Cabriolet που σας εξασφαλίσαμε. Διακρίνεται η κομψή και επιβλητική γραμμή του μοντέλου, στα απαραίτητα πολυτελή standards.

Scoop: Mercedes E-Class Cabriolet

6.947 Επισκέψεις στο άρθρο (11/2/2017)

Πληθαίνουν οι πληροφορίες γύρω από την επερχόμενη Mercedes E-Class Cabriolet, η οποία είναι σχεδόν πλήρως έτοιμη και δοκιμάζεται και στο εξωτερικό.

Όπως όλα δείχνουν, η Mercedes E-Class Cabriolet βρίσκεται προ των πυλών και μάλιστα δοκιμάζεται ήδη στο εξωτερικό, σε επίπεδο πρωτότυπου. Μαζί με αυτά τα νέα, εμείς μάθαμε και περισσότερες πληροφορίες για τους κινητήρες και τον εξοπλισμό του μοντέλου, ενώ σας εξασφαλίσαμε και μια αποκλειστική κατασκοπευτική εικόνα για την εμφάνισή του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σχετικά με τις εκδόσεις στις οποίες το μοντέλο θα γίνει διαθέσιμο, γνωστοποιήθηκαν 2 από αυτές, σε πρώτη φάση: Η μία και η μικρότερη θα είναι η Ε200, που θα εξοπλίζεται με κινητήρα 4 κυλίνδρων και turbo, για απόδοση 181 ίππων. Η έκδοση αυτή απευθύνεται στην Ευρωπαϊκή αγορά, ενώ για την Αμερική θα υπάρξει η E400, με κινητήρα V6 με δύο υπερσυμπιεστές και ισχύ 329 ίππων.

Και οι δύο εκδόσεις θα συνοδεύονται από το αυτόματο κιβώτιο των 9 σχέσεων της Daimler, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν και εκδόσεις εξοπλισμένες με το σύστημα τετρακίνησης 4Matic. Προς το παρόν, ωστόσο, δεν θα υπάρξει κάποια AMG έκδοση του μοντέλου.

Το ανοικτό αμάξωμα της E-Class Cabriolet θα κλείνει από μια υφασμάτινη οροφή, η οποία θα αναδιπλώνεται και θα αποθηκεύεται πλήρως μέσα σε 20 δευτερόλεπτα, ενώ στο εσωτερικό θα συναντήσουμε το ταμπλό και την διάταξη της E-Class Saloon, με μια σημαντική διαφορά: οι αεραγωγοί θα έχουν σχέδιο «jet τουρμπίνας», χαρακτηριστικό που δεν συναντάμε στο σεντάν μοντέλο.

Η νέα E-Class Cabriolet αναμένεται να αποκαλυφθεί στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, τον ερχόμενο Μάρτιο και εμείς περιμένουμε εναγωνίως, περισσότερα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto