Μια X-Perience άποψη του νέου Seat Ibiza.

Μια X-Perience άποψη του νέου Seat Ibiza.

Seat Ibiza X-Perience

4.527 Επισκέψεις στο άρθρο (3/2/2017)

Μια πιο Crossover πρόταση για το νέο Seat Ibiza από τον σχεδιαστή X- Tomi, που μας δίνει μια ιδέα για το πως θα έμοιαζε το νέο «μικρό» της Seat σε μια X-Perience έκδοση.

Λίγες μόλις μέρες μετά την παρουσίαση του νέου Seat Ibiza πέμπτης γενιάς, που θα είναι μόνο 5θυρο και εμφανισιακά παραπέμπει τόσο στο Leon όσο και στο νέο SUV της εταιρείας το Ateca, ο γνωστός ανεξάρτητος σχεδιαστής X-Tomi έβαλε την πινελιά του, κάνοντας το λίγο πιο «άγριο», αυτή τη φορά στην X- Perience εκδοχή του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ενώ η ίδια η Seat δεν ανακοίνωσε άλλες εκδόσεις (FR, X- Perience κλπ) ο X- Tomi παρουσίασε την δική του εκδοχή για μια X- Perience έκδοση, όπως έκανε και με την έκδοση Cupra. Όπως ήταν αναμενόμενο οι αισθητικές επεμβάσεις είναι εμφανείς, αποκτώντας ένα ακόμα πιο επιθετικό και crossover χαρακτήρα.Βάζοντας λίγο πιο άγριες γραμμές στο ήδη υπάρχον σχέδιο, πρόσθεσε ένα τολμηρό χρώμα μέντας και ένα body kit που δανείστηκε από το Leon και το Ateca.

Όσον αφορά το στήσιμο, το Ibisa X- Perience είναι ελαφρώς «σηκωμένο» με πλαστικούς μαύρους θόλους, για να δείχνει ακριβώς όπως πρέπει για ένα «μικρό» crossover.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο θα πετύχαινε ένα τέτοιο εγχείρημα αλλά το σίγουρο είναι ότι θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να το δούμε στην παραγωγή, ως αντίπαλο δέος στο CrossPolo.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto