Φωτογραφίες από το εσωτερικό και το εξωτερικό  του νέου Toyota Yaris για το 2017.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Φωτογραφίες από το εσωτερικό και το εξωτερικό του νέου Toyota Yaris για το 2017.

Το νέο Toyota Yaris

17.274 Επισκέψεις στο άρθρο (7/2/2017)

Και με κάθε επισημότητα πλέον παρουσιάστηκε το νέο Toyota Yaris, το οποίο είναι σημαντικά ανανεωμένο σε όλους τους τομείς με την Toyota να επενδύει εκατομμύρια επάνω του.

Μετά από τις πρώτες εικόνες για το νέο Toyota Yaris, που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο πριν λίγο καιρό, η επίσημη, πλήρης παρουσίαση του μοντέλου είναι γεγονός. Το νέο μοντέλο αποκαλύπτεται και επίσημα σήμερα, όντας σημαντικά ανανεωμένο σε όλους τους τομείς. Ανακοινώνεται ότι η Toyota έχει επενδύσει 90 εκατομμύρια ευρώ στο νέο μοντέλο, για να το αναβαθμίσει, με το Yaris να φέρει πάνω από 900 καινούργια μέρη. 

Φωτογραφίες από το εσωτερικό και το εξωτερικό του νέου Toyota Yaris για το 2017.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό και το εξωτερικό του νέου Toyota Yaris για το 2017.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Στην εξωτερική του εμφάνιση, το νέο Yaris φέρει καινούργιους προφυλακτήρες, τροχούς ελαφρού κράματος και νέα φωτιστικά σώματα, τα οποία μπορούν να εξοπλιστούν με λυχνίες LED διαθέσιμες στον προαιρετικό εξοπλισμό. Ακόμη, και το πίσω μέρος έχει υποστεί σχεδιαστικές αλλαγές, ενώ δύο νέα χρώματα θα είναι διαθέσιμα: Τα Tokyo Red και Hydro Blue.

Οι μεγάλες αλλαγές συνεχίζονται και στο εσωτερικό, όπου το Yaris λαμβάνει νέες επιλογές ταπετσαρίας, λεπτομερειών και χρωμάτων. Νέα είναι επίσης η οθόνη των 4,2 ιντσών, ενώ η κεντρική κονσόλα έχει αλλάξει αρκετά, φέροντας νέους διακόπτες και αεραγωγούς.

Μηχανικά, το νέο Yaris θα είναι πλέον διαθέσιμο με τον καινούργιο ατμοσφαιρικό κινητήρα των 1,5 λίτρων, διπλού κύκλου Otto-Atkinson, που θα αποδίδει 111 ίππους και 136 Nm ροπής και θα επιταχύνει από 0 σε 100 σε 11 δευτερόλεπτα. Η Toyota ανακοινώνει ότι ο νέος κινητήρας αυτός, καταναλώνει έως και 12% λιγότερο, σε σχέση με την μονάδα των 1,33 λίτρων που αντικαθιστά.

Το νέο Yaris θα φέρει επίσης νέες βάσεις κινητήρα για λιγότερες δονήσεις στην καμπίνα, ενώ οι αναρτήσεις είναι ανανεωμένες για μεγαλύτερη άνεση χωρίς συμβιβασμούς στην οδική συμπεριφορά. Το νέο Yaris αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην έκθεση της Γενεύης, τον Μάρτιο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center