H Aston Martin DB9 Vengeance Volante όπως την εμπνεύστηκε η Kahn Design.

H Aston Martin DB9 Vengeance Volante όπως την εμπνεύστηκε η Kahn Design.

Aston Martin DB9 Volante

4.582 Επισκέψεις στο άρθρο (7/2/2017)

Η Kahn Design ετοιμάζει Cabrio έκδοση της δικής της DB9 Vengeance και ετοιμάζεται να την παρουσιάσει στην έκθεση της Γενεύης.

Ένα χρόνο πριν στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης η Kahn Design παρουσίασε την δική της εκδοχή για την Aston Martin DB9 με το όνομα Vengeance. Εκείνο το πρωτότυπο είχε αρκετές διαφορές σε σχέση με την DB9 καθώς σχεδόν όλα τα μέρη είχαν δεχτεί αναβαθμίσεις. Τώρα η εταιρεία σχεδιάζει να παρουσιάσει μια κάμπριο εκδοχή του δικού της μοντέλου, στην φετινή έκθεση στην Ελβετία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ο ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης της εταιρείας, Afzal Kahn, αποφάσισε να παρουσιάσει τη Vengeance Volante (όπως θα ονομάζεται) στην Γενεύη, όπου θα παρουσιαστεί η 2018 Vanquish S Volante από την Aston Martin. Δεν υπάρχει πολύ μυστήριο γύρω από το σχέδιο του νέου κάμπριο της Kahn, αφού είναι εμφανές ότι θα είναι επηρεασμένο από το μοντέλο με την οροφή.
 Όπως μπορούμε να δούμε στο teaser, θα έχει τις ζάντες δύο τόνων σε σχέδιο ρουλέτας και τα στρογγυλά πίσω φανάρια της Vengeance. Μηχανικά θα «φοράει» έναν ατμοσφαιρικό V12 6.0 λίτρων κινητήρα με 510 ίππους και 620 Nm ροπής.

Μπορεί ακόμα να μην υπάρχει πληροφόρηση για την τιμή του τελευταίου δημιουργήματος του οίκου, αλλά γνωρίζουμε πως θα κατασκευασθούν μόλις τρία αυτοκίνητα και κρίνοντας από την τιμή των coupe Vengeance που ήταν περίπου 30 χιλιάδες λίρες, πρέπει να υπολογίζουμε κάτι αντίστοιχο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto