Το νέο Wrangler Rubicon Recon.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Wrangler Rubicon Recon.

Νέο Wrangler Rubicon Recon

5.535 Επισκέψεις στο άρθρο (7/2/2017)

Το νέο Wrangler Rubicon Recon Edition αποτελεί το τελευταίο μέλος στην οικογένεια της Jeep και απευθύνεται στους λάτρεις της Off-Road οδήγησης.

Το νέο Wrangler Rubicon Recon αποτελεί την τελευταία πρόταση της Jeep για τους λάτρεις των Off- Road διαδρομών.

Μισή ίντσα ψηλότερο από τον προκάτοχό του.

Μισή ίντσα ψηλότερο από τον προκάτοχό του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Βασισμένο στο απλό Wrangler Rubicon, το νέο Recon Edition προσθέτει έναν αναβαθμισμένο εμπρός άξονα με ενισχυμένους σωλήνες και σφυρήλατα άκρα βαρέως τύπου, ενισχυμένα καλύμματα σε μπρος και πίσω διαφορικό και πλαϊνά σκαλοπάτια που είναι κοντύτερα για χωρούν ελαστικά εώς και 35 ιντσών.

Εκτός της ανάρτησης και του σασί πολλές είναι οι αναβαθμίσεις και στο σύστημα τετρακίνησης με ηλεκτρική υποβοήθηση, πλαισιωμένο από ένα 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο. Υπάρχει και η επιλογή 5τάχυτου αυτόματου κιβωτίου.
 «Με την προσθήκη μιας σειράς από εξελιγμένα off- road συστατικά, το νέο Rubicon Recon προσφέρει μια ακόμα πιο μυθική Jeep Wrangler εμπειρία», δήλωσε ο Mike Manley, επικεφαλής της Jeep. «Με αξεπέραστες δυνατότητες και μοναδική εμφάνιση, το Rubicon Recon είναι το τέλειο Wrangler για κάθε λάτρη της off-road οδήγησης, έτοιμο να αντιμετωπίσει τις πιο απαιτητικές διαδρομές», πρόσθεσε.

Στις υπόλοιπες προσθήκες σε σχέση με τον προκάτοχό του, το Recon Edition είναι μισή ίντσα πιο ψηλό, «φοράει» νέες ζάντες 17” και off-road λάστιχα Goodrich 32 ιντσών, έχει διπλή αεριζόμενη κουκούλα και διακριτικά “Rubicon” και άλλα, που ολοκληρώνουν τη λεπτομερή και σκληροτράχηλη κατασκευή.

Στο εσωτερικό υπάρχει μια οθόνη που παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, όπως πίεση λαδιού, θερμοκρασία, ψηφιακή ταχύτητα και ατομική πίεση των ελαστικών. Τα μαύρα δερμάτινα θερμαινόμενα καθίσματα είναι στο στάνταρ εξοπλισμό, καθώς και δερμάτινο τιμόνι με κόκκινες ραφές και ηχοσύστημα με οκτώ ηχεία.

Το νέο Wrangler Rubicon Recon Edition θα είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ στα τέλη του μήνα και θα ξεκινά από 39 χιλιάδες δολάρια στην δίπορτη έκδοση και 43 χιλιάδες δολάρια για την τετράπορτη.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center