Μια pickup έκδοση του νέου Grand Cherokee, δεν θα ήταν κακή ιδέα.

Μια pickup έκδοση του νέου Grand Cherokee, δεν θα ήταν κακή ιδέα.

Cherokee Trackhawk Pickup

5.444 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2017)

Πριν την επίσημη παρουσίαση του Grand Cherokee Trackhawk, μια pickup εκδοχή του μας αποδεικνύει την δυναμική του συγκεκριμένου μοντέλου.

Ένα χρόνο πριν ο CEO της Jeep Mike Manley, είχε επιβεβαιώσει την έλευση του Grand Cherokee Trackhawk.  Τώρα, η Pickup εκδοχή του οχήματος έκανε την εμφάνισή της και είναι σίγουρα εντυπωσιακή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ένας οίκος μετατροπών στις ΗΠΑ παρουσίασε ένα σχέδιο που φέρνει αρκετά στο Dodge Ram Hellcat. Μιλάμε για το «τέρας» των 707 ίππων που φτιάχτηκε στον Καναδά και έκανε την εμφάνισή του πριν ένα χρόνο.
  Η pickup εκδοχή του Grand Cherokee Trackhawk, έχει να κάνει με το «κόψιμο» της μισής καμπίνας και την τοποθέτηση καρότσας με μπάρες χρωμίου και ιδιαίτερα αεροδυναμική σχεδίαση. Παράλληλα διατηρείται το πίσω κάθισμα. Πρόκειται για μια αρκετά απλή μετατροπή που δεν θα «χαλάει» το αρχικό σχέδιο του αυτοκινήτου και που θα μπορούσε εύκολα να προσφέρεται από οίκους μετατροπών, όταν βγει στην αγορά το συγκεκριμένο μοντέλο.

Υπενθυμίζουμε ότι το υπερ-τροφοδοτούμενο Grand Cherokee θα κάνει φέτος την εμφάνισή του. Δεν είναι απίθανο να το δούμε στην έκθεση του Απρίλη στη Νέα Υόρκη, μαζί με την παρουσίαση του Dodge Challenger SRT Demon. Όσο για το επόμενο pickup της Jeep θα κάνει την εμφάνισή του με το σήμα του Wrangler και υπολογίζεται στα μέσα του 2018.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw