Η νέα Skoda Octavia θα εξοπλίζεται και με τον νέο 1,5 TSI κινητήρα του Group.

Η νέα Skoda Octavia θα εξοπλίζεται και με τον νέο 1,5 TSI κινητήρα του Group.

Και με τον νέο 1,5 TSI η Skoda Octavia

8.140 Επισκέψεις στο άρθρο (13/2/2017)

Τον νέο κινητήρα βενζίνης των 1.500 κ.εκ. με turbo του Group VW, ο οποίος ντεμπούταρε κάτω από το καπό του νέου VW Golf, θα χρησιμοποιήσει και η νέα Skoda Octavia.

H Skoda ανακοίνωσε και επίσημα ότι η ανανεωμένη Octavia, που παρουσιάστηκε πριν λίγους μήνες, θα εξοπλιστεί και με τον νέο κινητήρα του Group, ο οποίος είναι 1,5 λίτρων, βενζίνης, με υπερτροφοδότηση. Ο κινητήρας είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά με την παρουσίαση του ανανεωμένου Volkswagen Golf.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


H Octavia θα χρησιμοποιήσει την εκδοχή των 150 ίππων του συγκεκριμένου κινητήρα, ο οποίος για την περίσταση θα αποδίδει και 250 Nm ροπής και θα γίνει διαθέσιμος από το δεύτερο μισό του 2017. Η Skoda ανακοινώνει μετρήσεις κατανάλωσης στα 4,9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και εκπομπές ρύπων στα 110gm CO2/100χλμ, με χρήση του κύκλου δοκιμών NEDC.

Ο νέος κινητήρας των 1,5 λίτρων θα έχει την δυνατότητα να απενεργοποιήσει κυλίνδρους του, για να μειώνει την κατανάλωση, ενώ αντικαθιστά ουσιαστικά τον TSI των 1,4 λίτρων που υπάρχει ήδη. Το νέο μοτέρ θα εξοπλίσει και άλλα μοντέλα του Group όπως το ανανεωμένο SEAT Ibiza και το SEAT Arona, ενώ έχει αναπτυχθεί και μια έκδοση μικρότερης ισχύος αλλά και κατανάλωσης του κινητήρα, με απόδοση 130 ίππων και 200 Nm ροπής.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN