H εικόνα-teaser της Toyota. Πως να είναι άραγε το μοντέλο που κρύβει;
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H εικόνα-teaser της Toyota. Πως να είναι άραγε το μοντέλο που "κρύβει";

Toyota i-TRIL Concept

5.629 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2017)

Το τρίκυκλο, ηλεκτροκίνητο concept της Toyota μπορεί να μεταφέρει 3 ανθρώπους, είναι ηλεκτροκίνητο, γέρνει αυτόματα στις στροφές και θα παρουσιαστεί στην Γενεύη τον επόμενο μήνα.

Με μία teaser εικόνα που δημοσίευσε, η Toyota ανακοινώνει ότι θα παρουσιάσει το νέο concept μοντέλο της με την ονομασία i-TRIL, στην Γενεύη τον επόμενο μήνα. Πρόκειται για ένα ηλεκτροκίνητο, τρίκυκλο concept, το οποίο εκφράζει «το όραμα της Toyota για το αυτοκίνητο πόλης του 2030».

Το προηγούμενο concept της Toyota με τρεις τροχούς, το i-Road.

Το προηγούμενο concept της Toyota με τρεις τροχούς, το i-Road.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το νέο μοντέλο θα θυμίζει ολίγον τι από το παλαιότερο i-Road Concept, καθώς και πάλι θα πρόκειται για ένα τρίκυκλο όχημα, που θα γέρνει στις στροφές σαν μοτοσυκλέτα. Θα φέρει την τεχνολογία «Active Lean» της Toyota, ένα σύστημα που θα ελέγχει αυτόματα την κλίση του οχήματος, εξασφαλίζοντας μια άνετη βόλτα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο τρόπος λειτουργίας του i-TRIL θα του χαρίζει έναν κύκλο στροφής μόλις 3 μέτρων.

Το νέο όχημα θα έχει χωρητικότητα 3 επιβατών, φέροντας μια θέση παραπάνω από το i-Road. Ακόμα δεν έχει δημοσιευτεί εικόνα από το εσωτερικό του, ωστόσο κάποιες διεθνείς φωνές κάνουν λόγο για μια καμπίνα τύπου…McLaren F1!

Τι θα δούμε λοιπόν; Μάλλον πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 7 Μαρτίου, όποτε και το i-TRIL θα παρουσιαστεί επίσημα.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto