Η πρώτη teaser φωτογραφία του Velar, που αποκαλύπτει ελαφρώς και το εσωτερικό του.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η πρώτη teaser φωτογραφία του Velar, που αποκαλύπτει ελαφρώς και το εσωτερικό του.

Νέο Range Rover Velar

4.476 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2017)

Επιβεβαιώνεται η ονομασία του νέου SUV της Range Rover, το οποίο μέχρι τώρα είχε εμφανιστεί μόνο σε κατασκοπείες, ενώ αποκαλύπτονται και περισσότερα στοιχεία για αυτό.

Και επίσημα πλέον, το νέο SUV της Range Rover, που έχουμε δει μόνο σε renderings και κατασκοπευτικές εικόνες, επιβεβαιώνεται. Το μοντέλο θα ονομάζεται Velar και θα τοποθετείται ανάμεσα στο Evoque και το Range Rover Sport, στην γκάμα της εταιρείας. Οι πρώτες εικόνες που δημοσιεύθηκαν απεικονίζουν η μία το πίσω μέρος του μοντέλου, ενώ η άλλη μια σχεδιαστική σύγκριση των 4 μοντέλων.

Το νέο Velar σε σύγκριση με τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας.

Το νέο Velar σε σύγκριση με τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το νέο Velar θα κάνει την εμφάνισή του και στην έκθεση της Γενεύης, τον επόμενο μήνα, ενώ όλες οι επίσημες λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν περίπου μια εβδομάδα πριν από το σαλόνι, την 1η Μαρτίου.

Ο Gerry McGovern προέβη σε δηλώσεις για το μοντέλο, λέγοντας τα εξής: «Το Velar θα είναι το avant-garde μοντέλο της φίρμας μας. Φέρνει μια νέα διάσταση από πρεστίζ, μοντέρνο στυλ και κομψότητα στην μάρκα. Το όνομα Velar είναι αναφορά στα πρώτα στην ιστορία δοκιμαστικά πρωτότυπα της εταιρείας μας. Όταν οι μηχανικοί ήθελαν να αποκρύψουν την πραγματική ταυτότητα των 26 οχημάτων προ-παραγωγής, τα ονόμασαν Velar, από το λατινικό velare που σημαίνει καλύπτω»

Ακόμη δεν έχουν δημοσιευθεί περισσότερα στοιχεία για κινητήρες ή εξοπλισμό και πρέπει να περιμένουμε μάλλον μέχρι την 1η Μαρτίου, για κάτι τέτοιο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto