Η Hyundai παρουσίασε το νέο i30 Wagon.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Hyundai παρουσίασε το νέο i30 Wagon.

Ήρθε το νέο i30 Wagon

7.615 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2017)

Το νέο Hyundai i30 Wagon, που θα κάνει το ντεμπούτο του στην Γενεύη, θα είναι το μεγαλύτερο μοντέλο της γενιάς, με τους περισσότερους χώρους από κάθε άλλο της κατηγορίας του.

Η Hyundai παρουσίασε το νέο i30 Wagon, που βασισμένο στον τεράστιο χώρο αποσκευών του, στοχεύει να κυριαρχήσει στην κατηγορία του. Με τα πίσω καθίσματα όρθια, η χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ φτάνει τα 602 λίτρα, ενώ αν θέλετε και άλλο χώρο, ρίχνοντας τα καθίσματα, φτάνει τα 1.650 λίτρα. Για να καταλάβετε, το μοντέλο που αντικαθιστά είχε χωρητικότητα 528 και 1.642 λίτρα αντίστοιχα.

Με τα πίσω καθίσματα όρθια, η χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ φτάνει τα 602 λίτρα.

Με τα πίσω καθίσματα όρθια, η χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ φτάνει τα 602 λίτρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σχεδιασμένο στην Γερμανία και κατασκευασμένο στην Τσεχία, το νέο station wagon της Hyundai, εκτός του μεγαλύτερου χώρου αποσκευών, είναι ίδιο με το i30 hatchback, με ίδιο μεταξόνιο και ίδιο πλάτος.

Θα χρησιμοποιηθεί το ίδιο εύρος κινητήρων, με τον τρικύλινδρο 1.000 κυβικών turbo βενζινοκινητήρα με 120 ίππους και έναν τετρακύλινδρο 1,4 λίτρων βενζινοκινητήρα με 140 ίππους. Τέλος, θα είναι διαθέσιμος και ένας πετρελαιοκινητήρας 1,6 λίτρων CRDi σε τρεις εκδόσεις 95, 110 και 136 ίππων.
 Ανάλογα τον κινητήρα, θα είναι διαθέσιμα δύο κιβώτια ταχυτήτων, ένα εξατάχυτο χειροκίνητο και ένα αυτόματο διπλού συμπλέκτη με 7 ταχύτητες. Η κίνηση θα μεταφέρεται στους μπροστά τροχούς όπως σε όλα τα i30 με μόνη εξαίρεση το i30N που ίσως το δούμε τετρακίνητο.

Όπως και στο 5πορτο hatchback, το wagon θα είναι εξοπλισμένο με πολλά συστήματα ασφαλείας, όπως το Advanced Cruise Control και αυτόνομο σύστημα φρεναρίσματος,  ενώ προαιρετικά θα υπάρχουν αρκετά ακόμα, όπως σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κ.α.

Η λίστα με τον έξτρα εξοπλισμό είναι αρκετά μεγάλη και περιλαμβάνει προβολείς LED, ασύρματο φορτιστή συσκευών, κάμερα οπισθοπορείας και οθόνη αφής 8 ιντσών με σύστημα android και IOS.

Το νέο Hyundai i30 Wagon, αναμένεται να κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, λίγο πριν δηλαδή ξεκινήσουν οι πωλήσεις.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center