Με μαλακή οροφή θα εφοδιαστεί η νέα Mercedes E-Class Cabriolet, την οποία περιμένουμε να αποκαλυφθεί σύντομα.

Με μαλακή οροφή θα εφοδιαστεί η νέα Mercedes E-Class Cabriolet, την οποία περιμένουμε να αποκαλυφθεί σύντομα.

Νέα E-Class Cabriolet: Ματιά στην οροφή της

6.446 Επισκέψεις στο άρθρο (28/2/2017)

Με ένα "gif" το οποίο αποκαλύπτει τον τρόπο λειτουργίας της οροφής της νέας E-Class Cabriolet, η Mercedes συνεχίζει να μας προετοιμάζει για την έλευση του νέου μοντέλου.

Οι φωτογραφίες είναι παλιομοδίτικες πλέον, μάλλον σκέφτηκε η Mercedes, η οποία αποφάσισε να δείξει την οροφή της νέας E-Class Cabriolet σε μια ενδιαφέρουσα κινούμενη εικόνα τύπου GIF. Με την εικόνα, που μπορείτε να την δείτε και παρακάτω, η γερμανική εταιρεία αποκαλύπτει ότι το πολυαναμενόμενο cabrio μοντέλο θα φέρει μαλακή οροφή, για την οποία ανακοινώνεται χρόνος ανοίγματος στα 20 δευτερόλεπτα. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το νέο μοντέλο της Mercedes θα βασίζεται στην πλατφόρμα ΜRA, την οποία χρησιμοποιούν και τα υπόλοιπα μοντέλα της E-Class σειράς, με την οποία φυσικά θα μοιράζεται τα περισσότερα τμήματά της. Η νέα Cabriolet θα είναι μεγαλύτερη από το μοντέλο που αντικαθιστά, τόσο μέσα όσο και έξω. 

Στους κινητήρες, αναμένεται να δούμε αρκετές επιλογές σε βενζίνη και diesel, με τα αρχικά μοντέλα να ξεκινούν από μονάδες των 2 λίτρων και ισχύ 241 και 191 ίππων αντίστοιχα. Περισσότερα αναμένονται από την έκθεση της Γενεύης. 

Δείτε και παρακάτω, την εν λόγω κινούμενη εικόνα. Πως σας φαίνεται; 


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto