Αυτό είναι το νέο e-Mii της SEAT. Θα αργήσουμε ακόμη, ωστόσο, να το δούμε στους δρόμους...

Αυτό είναι το νέο e-Mii της SEAT. Θα αργήσουμε ακόμη, ωστόσο, να το δούμε στους δρόμους...

Νέο SEAT e-Mii

4.571 Επισκέψεις στο άρθρο (28/2/2017)

Παρουσιάστηκε επίσημα η ηλεκτρική εκδοχή του μικρότερου αυτοκινήτου στην γκάμα της SEAT, το οποίο υπόσχεται αυτονομία 160 χιλιομέτρων και αποτελεί το πρώτο από περισσότερα ηλεκτρικά μοντέλα για την εταιρεία.

Στην Βαρκελώνη και στο Mobile World Congress, η SEAT παρουσίασε επίσημα το νέο e-Mii. Το μοντέλο, που αποτελεί και την μικρότερη πρόταση στην γκάμα της Ισπανικής εταιρείας, έλαβε μια ανανέωση αλλά και σύστημα ηλεκτροκίνησης που αντικαθιστά τον κινητήρα του 1 λίτρου και των 59 ίππων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Βασισμένο στο VW e-Up!, το e-Mii φέρει ηλεκτρικό μοτέρ ισχύος 81 ίππων και 210 Nm ροπής, που τροφοδοτείται από μια μπαταρία 18,7 kWh. Η SEAT εκτιμά ότι το ηλεκτροκίνητο Mii έχει αυτονομία 160 χιλιομέτρων και θα μπορεί να αγγίξει τα 100 χμ/ώρα από στάση, σε 11,3 δευτερόλεπτα. Με σύνδεση σε συμβατικό οικιακό δίκτυο, το e-Mii θα μπορεί να φορτιστεί σε 9 ώρες, ενώ αν ο οδηγός χρησιμοποιήσει ταχυφορτιστή των 40 kW, η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί από άδεια στο 80% μέσα σε μόλις 30 λεπτά.

Το e-Mii είναι το πρώτο από περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα οποία η SEAT προτίθεται να παρουσιάσει, με σκοπό το ντεμπούτο στις αγορές από το 2018. Συνεπώς, ακόμη το e-Mii δεν θα βγει στην παραγωγή, ενώ ο Luca De Meo, διευθύνων σύμβουλος της SEAT, δήλωσε για τα σχέδιά του: «Η SEAT έχει στόχο να κάνει πρόοδο και να γίνει ηγέτης σε τεχνολογίες που θα μπορούν να προσφέρουν μια εμπειρία ευκολίας, διασύνδεσης και προσαρμογής. Τεχνολογίες σαν αυτή που παρουσιάζουμε σήμερα αναμένεται να χρησιμοποιήσουμε στα μοντέλα μας, από το 2018-2019.»
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto